Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 18/12


Spela!
Datum: Söndag 2022-12-18 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 50. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med VM-finalen i centrum! Matchnummer ett är Argentina – Frankrike. Utöver det bjuds det på fotboll från La Liga2 och Serie B, men även EFL Cup rullar där bland annat Leicester och Newcastle hittar in på kupongen.

1. Argentina – Frankrike, X2

Det mittersta tecknet är ett måste i VM-finalen mellan Argentina och Frankrike, en tät drabbning är att vänta men vi håller Frankrike snäppet högre. De har fler bra fotbollsspelare – förlorar inte i fulltid.

2. Palermo – Cagliari, X2

Palermo agerar knapp favorit och det utnyttjar vi, Cagliari spelar oavgjort otroligt ofta och är det bättre laget. Värdet hittas på den sidan. X2.

3. Genoa – Frosinone, 1X2

Genoa streckas högt mot tabellettan Frosinone och det gör de andra tecknena väldigt attraktiva, tvåan till runt 22% är ett måste i vår bok men både ettan och det mittersta tecknet åker med. Genoa är bra!

4. Burgos – Huesca, 1X

Huesca är ett av ligans sämst presterande lag på resande fot och Burgos, som har fått en väldigt fin start på säsongen, har samtidigt gått och blivit välkända på grund av sin solida defensiv – bara 10 insläppta mål på 20 matcher. De förlorar inte det här mötet. 1X det bergsäkra valet.

5. Levante – Eibar, 1X

Seriefinal i La Liga2 där hemmaplansfördelen högst troligt lär spela en avgörande roll, den väger otroligt tungt i den här serien. Eibar har tappat poäng i 7 av sina 10 bortamatcher och agerar tabelletta, det säger allt. 1X ska räcka.

6. Malaga – Alaves, X2

Det är ett stort mörker som vilar över den klassiska klubben Malaga, tabelljumbo här i La Liga2 och blott 3 vinster på 20 spelade matcher. Det svänger snabbt inom fotbollen. X2 blir vårt val här, Alaves har siktet inställt på spel i La Liga nästa säsong och har endast två poäng upp till förstaplatsen. Tydlig skillnad.

7. Leganes – Real Zaragoza, 1

En otroligt tät drabbning så här på förhand men vi spikar trots detta Leganes, tecknena räcker inte till för mer och hemmaplansfördelen väger som sagt väldigt tungt. Fin spik dessutom till runt 50%.

8. Wigan – Sheffield United, 2

Otroligt fin form på Sheffield United i dagsläget och de agerar dessutom tabelltvåa efter 22 spelade omgångar, vi kan därför inte annat än att välja deras sida när Wigan står för motståndet. Wigan har det tufft just nu. Skillnaden är stor. Spik!

9. Perugia – Venezia, X2

Perugia agerar tabelljumbo i Serie B med blott 13 poäng på kontot, trots det knapp favorit här och då entrar Venezia dessutom mötet obesegrade i fyra raka omgångar. X2 det självklara valet.

10. Aberdeen – Glasgow Rangers, X2

Rangers strecka som väntat högt men lite väl högt kanske, 75% i skrivande stund och då är Aberdeen riktigt bra. De är det tredje laget här i Skottland bakom just Rangers och Celtic. Krysset måste med (17%).

11. Milton Keynes Dons – Leicester, 2

League One vs Premier League i EFL Cups fjärde omgång. Spiken given här i vår värld och det av just den anledningen, att det skiljer två divisioner lagen emellan. Leicester vinner tryggt och vi placerar ut våra tecken på andra platser.

12. Newcastle – Bournemouth, 1

Vi känner oss otroligt trygga i spiken här i match nummer 12, Newcastle är helt enkelt det bättre laget och är dessutom en välmående klubb på alla sätt och vis. Stämningen är på topp. Given etta i vår bok.

13. Royal Antwerp – Standard Liege, 1X

Belgiska cupen är det som gäller här och här är det det mittersta tecknet vi tycker sticker ut, måste plockas med då en jämn drabbning är att vänta. Royal Antwerp streckas till runt 61% men är allt annat än en vinstgaranti. Dessutom cupspel och återkomst av klubblagsfotboll, det öppnar upp för skrällar.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se