Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Argentina - Frankrike


Spela!
Datum: Söndag 2022-12-18 16:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: 2 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 3.30
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

VM-finalen är här där vi ändå får slå fast att vi har att göra med två väntade finalister, någorlunda åtminstone där Frankrike nästintill varit givna att ta sig så här långt samtidigt som Argentina även de har nämnts som en storfavorit i sammanhanget. Möjligtvis bakom brassarna, men det är just de här tre som nämnts flitigast och härligt kommer det att minst sagt bli att bevittna den här VM-finalen. Messis sista VM-match dessutom – oavsett utfall.

Vi kan direkt konstatera att det så här på förhand är en otrolig jämn final, spelbolagen skriver under på det och ställer i princip ut samma värde på de två finallagen. Små detaljer kommer att avgöra den här fotbollsmatchen och högst troligt är det också spetsen hos Messi och Mbappe som kommer att få det hela att väga över.

För det kommer vi inte från, att både Argentina och Frankrike har världens bästa fotbollsspelare i sitt lag, lite beroende på hur man ser det hela. De är onekligen svåra att urskilja, visst är Messis dagsform bättre men vi alla är väl medvetna om vilken kvalité Mbappe besitter och här kan vi högst troligt räkna med att han växlar upp ytterligare. Dessutom kommer vi inte från det uppenbara, att Argentina är helt beroende av att Messi har en av sina bättre matcher på söndag. Riktigt likadant ser det inte ut hos Frankrike och det har vi fått se tydligt här i både kvarts- och semifinalen. Det tror vi även fäller avgörandet på söndag.

Vi har alltså slagit fast att båda finallagen har varsin spelare på den absoluta toppnivån, där är det jämnt om inte lite fördel Argentina i Messi, men tittar vi på de andra lagdelarna och positionerna så kommer vi inte från att skillnaden är tydlig. Vi håller Frankrike som det klart bättre landslaget av dessa två och då är det även svårt att blunda för värdet som ställs fram på de i den här matchen.

Argentina har varit urstarka som kollektiv och tagit sig tillbaka från premiärförlusten mot Saudiarabien på ett imponerande vis, men de har samtidigt ställts mot Mexiko, Polen, Australien, Nederländerna och Kroatien på vägen till en final. Det tycker vi inte är en jättebedrift. De har heller inte osat klass bortsett från senast mot Kroatien, det tycker vi inte och därför kommer vi även att gå emot de här i finalen. Detta trots att det faktiskt känns som att det är skrivet i sten att Messi ska lyfta den här bucklan.

Vi håller som sagt Frankrike högre, de vet hur man vinner den här typen av matcher och de är cyniska. Defensiven är solid och framåt är man otroligt vassa med Mbappe och Dembele på kanterna, här räknar vi med att Argentina får det jobbigt.

Frankrike vinner efter fulltid & under 3.5 mål i matchen betalar 3.30 gånger insatsen hos MrGreen och blir spelet inför VM-finalen. Finaler bjuder sällan på målkalas och då har vi dessutom att göra med två målsnåla gäng. Otroligt fint värde härifrån. Vi säger 1-0 Frankrike. Kylian Mbappe. Dessutom.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se