Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 17/12


Spela!
Datum: Lördag 2022-12-17 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 50. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Jackpot på 9 miljoner kr!

1. Kroatien – Marocko, 1X

Ett otroligt jämnt möte så här på förhand där det känns en aning ovisst, Marocko har varit otroligt bra men höjden högre hos det här Kroatien med alla världsklasspelare. Det får även oss att klicka in 1X i slutändan – vi följer strömmen. Känns okej.

2. Bristol City – Stoke, X2

Favoritskapet otroligt tydligt här, majoriteten klickar in ettan men i och med hur jämn den här drabbningen är så på förhand (ett poäng skiljer lagen åt), så måste i princip X2 testas. Det klart mest intressanta valet. Favoriter ska fällas, trots allt.

3. Burnley – Middlesbrough, 1X

Burnley toppar Championship-tabellen och har endast förlorat två matcher den här säsongen, noll på hemmaplan. Vi väljer därför att blunda för Middlesbroughs fantastiska form här. 1X klickas in, känns fortsatt mycket bra.

4. Cardiff – Blackpool, 1

Blackpool har bara plockat ett ynka poäng på de fem senaste omgångarna i Championship och agerar nästjumbo efter 22 spelade omgångar. Klar favorit i Cardiff. Vi kör spik här!

5. Coventry – Swansea, X2

Både Coventry och Swansea kommer närmst från en torsk och bara två poäng skiljer lagen åt inför omgång 23, därmed en aning ovisst så här på förhand och då är det bara att testa X2 – tydligt favoritskap på hemmalaget. Fint läge!

6. Huddersfield – Watford, 2

Veckans drag. Spiken till runt 36% är alldeles för bra för att låta bli, Watford är med i toppen och ställs här mot tabelljumbon. Huddersfield har förlorat 12 av 21 ligamatcher.

7. Hull – Sunderland, 1X2

Vi litar inte alls på Sunderland här på resande fot men har exakt samma typ av känsla kring Hull som först infinner sig på en 21:a plats i tabellen. Oviss fight och samtliga tecken åker därför med.

8. Preston – QPR, 1

Preston krossade Blackburn på resande fot här närmst i återkomsten av Championship och vi kan därför inte annat än att välja deras sida när de agerar hemmalag mot QPR. De är bättre, lirar på hemmaplan. Spiken ett bra alternativ.

9. Norwich – Blackburn, 1X

Hemmaplansfördelen får fälla avgörandet i den här på förhand superjämna fighten, båda lagen ligger i topp och dessutom skiljer bara ett poäng lagen åt. 1X känns mycket bra i och med Blackburns svaga bortafacit (7 förluster av 11 möjliga).

10. West Bromwich – Rotherham, 1

West Bromwich vaknade till liv inför uppehållet och noterades för tre raka vinster, och fick även en perfekt start här efter uppehållet när de slog Sunderland med 2-1 på bortaplan. Fyra raka vinster och en femte inom räckhåll, bör ha en god chans här – Rotherham är inte alls bra.

11. Bolton – Exeter, 1X

Bolton är med i toppen, har ett fint hemmafacit och formen är okej, vi kan därför inte se de förlora mot Exeter på hemmaplan, det vore en rejäl överraskning. Vi följer strömmen. 1X klickas in.

12. Charlton – Bristol Rovers, X2

X2 måste i princip klickas in då Charlton ställs fram som favoriter, detta trots noll vinster på de sju senaste omgångarna i League One. Vi testar! Fin möjlighet här.

13. Portsmouth – Milton Keynes Dons, 1X

Portsmouth står fortsatt på noll förluster på hemmaplan den här säsongen och har totalt sett bara noterats för tre nederlag, de är dessutom det bättre laget vilket starkt öppnar upp för en hemmaseger. Många kryss dock, vilket får oss att plocka med det mittersta tecknet. Jämnt kan det bli.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se