Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kroatien - Marocko


Spela!
Datum: Lördag 2022-12-17 16:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: 1
Odds: 2.30
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Endast två matcher återstår innan vi sätter punkt för VM i Qatar 2022, och vi gör det med otroligt trevliga känslor. Det har, rent sportsligt varit ett minst sagt fantastiskt mästerskap där sagor har skrivits, stjärnor har fötts och där vi fått följa fantastiska Messi för sista gången i ett världsmästerskap. Trevligt har det varit, minst sagt och ett av landslagen som gjort det hela speciellt är just Marocko, som ställs mot Kroatien i en match om tredjepriset på lördag. Spelplats är Khalifa International Stadium.

En otroligt spännande fight om tredjepriset, det är bara att slå fast direkt, lite av en final nästan för de här två landslagen som inte kan räkna med en medalj vid varje tillfälle ett VM vankas. Marocko kan skriva historia här och sätta Afrika på prispallen för första gången, Kroatien har förvisso ett VM-silver från 2018, men bronsmedaljen värderar man högt och därför kan vi även direkt slå fast att det här kommer att bli allt annat än en avslagen historia.

Marocko kan vi utgå från kommer att approacha det här mötet precis som alla andra i det här världsmästerskapet, energiska, fullt motiverade där samtliga man kommer att ge sitt yttersta vid varje duell och egentligen situation. Det är trots allt så man tagit sig till en VM-semi och en match om tredjepriset och därför räknar vi med att få se en jäkla fight. Ett slag. Defensiven är otroligt stabil, det vet vi sedan tidigare, oavsett lag på banan och därför är det bara att konstatera att det kommer att krävas en 100-procentig insats från Kroatien om det hela ska resultera i en vinst. Marocko är på alla sätt och vis tuffa att bryta ner.

Nu har Kroatien som bekant haft det väldigt jobbigt med att vinna fotbollsmatcher i VM, även under 2018 vann de väldigt få matcher och tog sig mestadels vidare via straffar. Så har det alltså sett ut även den här gången där både Japan och Brasilien slogs ut först efter ett straffdrama. I gruppspelet kryssade man mot just det här Marocko och Belgien, vilket alltså otroligt nog betyder att Kroatien bara vunnit en match i VM 2022.

Ovannämnda snitt talar onekligen emot att Kroatien drar det längsta strået efter 90 minuter, spelbolagen är med på att det blir tufft och ställer ut en bit över två gånger pengarna på Kroatien. Det är som sagt förståeligt men det är samtidigt ett odds vi åtminstone har svårt att avstå, 2.35x är lite väl högt tycker vi i och med hur intensivt det här slutspelet varit för Marocko som resulterat i att man tappat massvis med spelare på grund av skada. Aguerd kom inte ens till spel mot Frankrike och Saiss och Mazraoui fick bytas av tidigt, det tär såklart på ett lagbygge som redan på förhand har ett betydligt sämre lag än de flesta. Nu lirar de förvisso om tredjepriset och spelar för varandra, där det knappt sett ut att ha spelat roll vem som infunnit sig på banan, men det är samtidigt svårt att blunda för det här skadeläget. Vi är åtminstone på att det blir avgörande för utfallet här.

Luka Modric leder sitt Kroatien till ett VM-brons. Det är vår fasta övertygelse här och vi klickar därför också in den raka ettan till finfina 2.30 gånger insatsen hos Bet365. Vi säger 1-0 efter en tät 90-minutare. Lycka till!

Odds 2.30 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se