Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 13/12


Spela!
Datum: Tisdag 2022-12-13 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 50. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

1. Argentina – Kroatien, X2

I och med streckfördelningen den mest intressanta lösningen, Kroatien har inte förlorat en match i VM 2022 och bortser vi från finalförlusten mot Frankrike i VM 2018, ja då hittar vi ännu mer förlustfria matcher. De är uppenbarligen svårslagna och X2 känns därför bra här.

2. Frankrike – Marocko, 1X2

Vi stänger inga dörrar i den här semifinalen och speciellt inte när favoritskapet är så pass stort på Frankrike, nästan 70% är inne på ettan och det må vara av förståeliga skäl men Marocko är riktigt bra. Det kommer vi inte från längre, de har stått emot riktigt bra nationer och gjort det otroligt bra i de matcherna. Alla tecken!

3. Rio Ave – Farense, 1

Rio Ave slog Martimo i premiärrundan av den portugisiska ligacupen och förlorade sedan mot Sporting Lissabon, så långt två otroligt väntade resultat och här räknar vi med samma sak. Ytterligare ett väntat utfall. Etta!

4. Aldershot Town – Boreham, X2

Vi infinner oss långt ner i seriesystemet och mer exakt i National League. Boreham är ett av seriens starkaste lag på bortaplan här och är dessutom i grund och botten det bättre laget, X2 det mest naturliga valet.

5. Barnet FC – Yeovil Town, 1X

Barnet streckas skyhögt och gör ett gäng detta i den här ligan så måste i princip ett kryss med, en eventuell kupongrensare här och möjligheten är otroligt fin.

6. Dagenham and Redbridge – Eastleigh, 1

Tät tillställning så här på förhand då det endast skiljer två poäng lagen åt men vi har inte hur många tecken som helst, vi testar ettan här som blir en fin spik till runt 50%. Hemmaplansfördelen alltid central i den här serien. Känns okej!

7. Dorking Wanderers – Maidstone United, 1X

Maidstone har förlorat 8 av 11 bortamatcher den här säsongen och har otroliga -18 i målskillnad, den sämsta siffran i National League och 1X känns därför också väldigt bra här. Bergsäker lösning till och med.

8. Scunthorpe – Woking, 2

Woking ett av topplagen i National League och de är därför i allra högsta grad inblandade i slaget om uppflyttning, tre pinnar upp inför omgång 23 och vi kan därför inte annat än att klicka in tvåan här – Scunthorpe agerar tabelljumbo med blott 3 vinster på 23 matcher.

9. York City – Solihull Moors, X2

Det lutar tydligt åt Solihull Moors sett till streckfördelningen och vi följer också strömmen, en favorit som bör hålla och som har fina siffror här på bortaplan. Vann senast också.

10. Bristol Rovers – Milton Keynes Dons, 1X

EFL Cup. Alltid svårt i den här tävlingen men här tycker vi ändå 1X är ett bergsäkert val, Bristol Rovers är bättre och hemmaplansfördelen väger tungt. Dessutom har de sex gjorda mål på två matcher. Det är betryggande.

11. Plymouth – AFC Wimbledon, 1

Plymouth är tillsammans med Frankrike den största favoriten på Europatipset-kupongen och i och med helgarderingen där, nöjer vi oss nu med ettan. Vi har inte hur många tecken som helst och den här favoriten bör hålla.

12. Portsmouth – Stevenage, X2

Stevenage har gått rent i EFL Cup-spelet och har dessutom fina 6-1 i målskillnad, X2 får därför agera lås här. En befogad favorit och den klart bästa lösningen så här på förhand.

13. Salford – Port Vale, 1X

Båda lagen är obesegrade tre omgångar in, vilket öppnar upp för en jämn tillställning på tisdagskvällen. Vi utgår från krysset men adderar till ettan då Salford jagar en tredje raka. Dagsformen väger alltid tungt och hemmaplansfördelen likaså. 1X känns därför bra.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se