Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Argentina - Kroatien


Spela!
Datum: Tisdag 2022-12-13 20:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: Oavgjort
Odds: 3.25
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Argentina och Kroatien är två av fyra länder kvar i det här världsmästerskapet och nu börjar det onekligen dra ihop sig. Vilka kommer att lira final?

Endast fyra matcher återstår av det här världsmästerskapet och blott 360 minuter att bevittna, det har varit ett minst sagt otroligt VM rent sportsligt och det är bara att konstatera att vi har fått se ett av de bättre gruppspelen i ett mästerskap någonsin, även slutspelet har innehållit ett par pärlor och ett stort tomrom kommer det därför att vara när sista sparken är genomförd. Nu drar ligaspelet i princip igång direkt igen, men det här med VM är något extra och det kommer vi inte från. Vilken november och december månad det faktiskt varit.

Men nu ska vi inte riktigt än ta farväl utan vi har två semifinaler framför oss under tisdagen och onsdagen, Argentina och Kroatien ställs mot varandra i den första och detta på Lusail Iconic Stadium. Ett så här på förhand jämnt möte och det är bara att slå fast att det luktar förlängning även här. Det är trots allt Kroatien som entrar banan och faktum är att det här gänget bara vunnit en match efter 90 minuter i det här världsmästerskapet. Mot Kanada i gruppspelet. Resterande fyra matcher har resulterat i ett oavgjort resultat och räknar vi med deras resultat från 2018-VM (slutspelet), så kan vi alltså konstatera att Kroatien spelat oavgjort i alla matcher förutom en, finalförlusten mot Frankrike (4-2). Otroligt!

Och det finns alltså inga som helst anledningar att tro att vi kommer att få se något annat här på tisdag, Kroatien är otroligt tuffa att bryta ner och vi räknar därför också med att Argentina, som haft en otrolig enkel resa fram till semifinalen, kommer att uppleva en del problem. Vi minns alla deras gruppspel där de inte alls övertygade, mot Australien blev det dessutom onödigt spännande och mot Nederländerna vann man som bekant först efter straffar. Att det blir en tät kamp på tisdag kan vi därför utgå från och vi kommer därför också att utnyttja det fantastiska värdet på det mittersta tecknet här. Rena guldgruvan så här långt.

Tittar vi närmre på vilka länder de här båda faktiskt har ställts mot så här långt i det här världsmästerskapet så kommer vi inte från att Kroatien har den mäktigare resan bakom sig, Brasilien, Japan, Belgien, Kanada och Marocko, och med facit i hand en ännu mer imponerande rad då Marocko även de lirar semifinal. Kroatien kan uppenbarligen stå emot tufft motstånd och här närmst lyckades man alltså med bedriften mot självaste Brasilien, som trots allt stundtals sett otroligt bra ut. Vi är därför trygga i Kroatien även här på tisdag, kommer att bjuda upp till kamp och vi håller de nästintill som favoriter här då all press vilar över Messis och Argentinas axlar. Det är Argentina som är tänkta att lira final och inte Kroatien och det favoritskapet tror vi passar Dalic mannar bra.

Vi har dessutom fått se en Modric växa in väl i det här världsmästerskapet, efter en blek premiär mot Marocko så har den mannen bara växlat upp och spelat bättre och bättre och här närmst mot Brasilien, ja var det bara häpnadsväckande att få se honom genomföra de där 90 minuterna. Bara han själv talar för att Kroatien kommer att få till ett resultat i fulltid. Vilken spelare det är och oj vad han kan styra tempot i en match helt på egen hand, otroligt imponerande och vi räknar med Modric här på tisdag. Han, tillsammans med det här fysiska och hårt arbetande Kroatien får oss att klicka in det mittersta tecknet på 1×2-marknaden. Oddset 3.25x är alldeles för bra för att låta bli, i och med hur det faktiskt sett ut så här långt.

Fyra av fem kryss så här långt för Kroatien alltså, Argentina spelade oavgjort här närmst och semifinaler brukar bara betyda ännu tätare kamper. Man har så mycket att förlora väl här framme och det talar för två otroligt försiktiga lag när vi närmar oss 90 spelade. Krysset måste därför testas till skyhöga 3.25 gånger insatsen hos Bet365. 0-0 eller 1-1.

Odds 3.25 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se