Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 11/12


Spela!
Datum: Söndag 2022-12-11 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 49. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

1. Watford – Hull, 1X

Watford streckas skyhögt (81%) i återkomsten av Championship och det måste utnyttjas, förvisso stor skillnad mellan lagen men absolut inte såhär stor, det är Englands andraliga och den är jämn. Watford har dessutom bara vunnit totalt 9 av 21 matcher. Bra läge!

2. Granada – Burgos, X2

Vi går emot favoriten Granada och plockar med både krysset och tvåan, Burgos agerar tabelltvåa och har bara förlorat 2 av 18 matcher den här säsongen. Har dessutom förstaplatsen i sina egna händer. Det självklara valet är X2 i match nummer 2.

3. Las Palmas – Albacete, 1X

Den största favoriten på Europatipset-kupongen, Las Palmas streckas till runt 85% och krysset är därför superintressant, La Liga2 är en otroligt jämn serie och Albacete har varit bra den här säsongen. Kryssat i 8 av 19 matcher. Plocka med krysset!

4. Ponferradina – Lugo, 1

I och med streckfördelningen i match nummer 3 var krysset bara ett måste, ett av dragen får därför bli spiken på Ponferradina här, hemmaplansfördelen väger tungt i La Liga2 och ettan till runt 50% är en fin lösning.

5. Racing Santander – Mirandes, 1X

Tät tillställning så här på förhand, endast två poäng skiljer Racing och Mirandes åt i tabellen och hemmaplansfördelen får därför fälla avgörandet, 1X känns bra då Mirandes är seriens sämsta lag på bortaplan sett till poängskörden. Noll vinster på resande fot dessutom.

6. Eibar – Real Oviedo, 1

Tvåan till runt 5% lockar såklart i en så jämn liga men vi fäller och har fällt en och en annan favorit och väljer att avstå här, tabellsexan Eibar mår bra och kommer närmst från en vinst över Huesca. 2-1 slutade det mötet, just här på Ipurua Municipal Stadium. Etta!

7. Sporting Gijon – Cartagena, 1X2

Sporting Gijon målas upp som stor favorit i hemmamötet mot Cartagena, detta trots att gästerna infinner sig långt före i tabellen och har vunnit två av sina tre senaste matcher. De vann även i sin senaste bortamatch. Vi plockar med alla tecken och håller tummarna för bortalaget som står i runt 15%

8. Ascoli – Genoa, X2

Serie B är en annan mycket jämn serie där det endast skiljer fem poäng mellan Bari på en fjärdeplats och Benevento på en 15:e, jämnare är det mellan Ascoli och Genoa men Genoa har ett minst sagt fint facit på resande fot. Fem vinster av åtta möjliga har inkasserats. Det lutar därför ditåt. X2.

9. Benevento – Cittadella, X2

Cittadella besegrade Genoa på bortaplan med 1-0 här närmst och löste krysset mot Cosenza i omgången innan, X2 känns okej i och med det, de har dessutom bara förlorat totalt fyra matcher den här säsongen. 4 av 15.

10. Sudtirol Bolzano – Ternana, 1X

Fem av Suditirols åtta hemmamatcher har resulterat i ett oavgjort resultat vilket öppnar upp för det mittersta tecknet, Serie B är som sagt en tät serie och att utgå från krysset är inte mer än rätt. Hemmalaget har dessutom kryssat i fem raka omgångar. Ettan adderas till i och med hur svårslagna de faktiskt är. Helt jämn streckfördelning här.

11. Bari – Modena, 1

En ganska så svajig spik men tecknena räcker inte till, dessutom placerar sig Bari på en fjärdeplats vilket bör kunna betyda att de har en vinst i sig. Målet är Serie A nästa säsong. Vi testar.

12. Spal – Palermo, 2

Omgångens lilla drag får spiken bli här, Spal mår allt annat än bra och kliver in i det här mötet med tre raka torsk, sju insläppta på de tre matcherna dessutom och då bör per automatik alla lag ha en god chans mot de. Fin spik till runt 45%.

13. Venezia – Cosenza, 1X

Venezia har vunnit två raka matcher i Serie B och ser onekligen ut att ha vaknat till liv, generöst motstånd på nytt här och det öppnar upp för en ny vinst. 1X känns okej i och med att Cosenza bara vunnit en enstaka match på bortaplan den här säsongen. Bara fem gjorda mål.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se