Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

England - Frankrike


Spela!
Datum: Lördag 2022-12-10 20:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: Kylian Mbappe över 1.5 skott på mål
Odds: 2.20
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

En jämn drabbning så här på förhand, små detaljer kommer att avgöra utfallet i mötet mellan England och Frankrike. Insatsen dubblas.

En supermatch på alla sätt och vis är vad det bjuds på här i kvartsfinal nummer fyra och oj vad det bubblar kring det här mötet så här på förhand, det ska bli otroligt kul att se dessa bjässar ställas mot varandra i en sådan här fight och det var minst sagt längesen de gjorde det senast. I VM-sammanhang.

Därför är det också spänt så här dagen innan, England har stundtals sett riktigt bra ut och Frankrike har ännu inte spelat på sin topp, dessutom ett Frankrike som som bekant haft problem under de senaste åren. Vi har inte fått se ett riktigt bra franskt landslag sedan en lång tid tillbaka och därför bör England även se sin stora chans här, spelar på de topp bör de kunna få omkull favoriten. En sak är åtminstone säker, det är en jäkla fight vi har framför oss.

Och i och med att känslan är just den, att det är vidöppet så här på förhand så kommer vi att låta bli att välja sida här på Al Bayt Stadium, risken är för stor här då båda landslagen har världsklasslirare på varje position och båda har dessutom stått för svagare insatser i det här mästerskapet. England är i princip beroende av en bra start, det är känslan då de allt som oftast flyger fram när de får det att stämma, men precis tvärtom, att det låser sig när de inte får fart på saker och ting. Frankrike har vi varit inne på, de tenderar att växa i samband med stora uppgifter men de har samtidigt varit bleka här på slutet, de var till och med illa ute mot Polen under första 45 i åttondelsfinalen och det säger allt. En blek insats som sminkades över av Kylian Mbappe. Och på det väljer vi även att fokusera på här, just en specifik lirare. Kylian.

Vi alla bevittnade säkerligen Mbappes stora show mot Polen där han stod för två riktiga drömmål i en match som till slut resulterade i en komfortabel seger för Frankrike. Tack vare just honom. Han på egen hand sätter skräck hos motstånd som kanske bara två, tre spelare i världen är kapabla att göra och det kommer vi inte från längre, att han i skrivande stund är topp 3 i världen. Och att Frankrike just är en så pass stor favorit i det här världsmästerskapet, tillsammans med Brasilien är mycket tack vare just Kylian och vi har därför alla anledningar att tro att Mbappe kommer att spela en avgörande roll mot detta England på lördagskvällen. Allt annat vore trots allt överraskande att se.

Mbappe står alltså redan på fem mål i det här världsmästerskapet (tre starter) och har vid blott 23 års ålder redan gjort nio(!) mål i VM-sammanhang, 9 mål på 11 matcher. Det är en otrolig siffra som bara bekräftar hans storhet och vi väljer därför även att investera en slant i just honom här. Vi har fått se en Mbappe som osar självförtroende och en Mbappe som tar otroligt mycket ansvar i offensiven och som i sin tur även kommer till många avslut och vi är inne på att han kommer att göra exakt samma sak mot England.

Mbappe att avfyra två skott på mål, eller fler till 2.20 gånger insatsen tycker vi därför är ett kalasspel härifrån, han har som sagt redan nätat vid fem tillfällen i det här mästerskapet och två avslut, kommer han att lösa här.

Odds 2.20 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se