Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Portugal - Schweiz


Spela!
Datum: Tisdag 2022-12-06 20:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: 1
Odds: 1.95
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Det finns exakt noll utrymme för underskattning från det här Portugal när de ställs mot det här minst sagt otroliga lagbygget Schweiz, ett lag som kanske inte sticker ut på något sätt men ett lag som definierar just vad ett lagbygge är. Ett organiserat gäng som garanterar ett 100-procentigt jobb i 90 minuter och där ingen specifik lirare sticker ut, det har orsakat problem för bland annat Brasilien. Serbien likaså.

Vi är därför inne på att det blir en tät tillställning vi kommer att få bevittna här på Lusail Iconic Stadium på tisdag, Portugal har inte direkt varit jättebra utan mer gjort jobbet och det ska förvisso heller inte underskattas eller dras för stora växlar av det, utan bör egentligen bara betyda att de har betydligt mer i sig när de bestämmer sig för att växla upp. Men det har vi alltså ännu inte fått se än och därför räknar vi med att de får det tufft här mot ett organiserat Schweiz.

Vi kan högst troligt räkna med att få se en avvaktande approach från båda läger här då både Portugal och Schweiz är två gäng som inte direkt trycker gasen i botten utan prioriterar defensiven en aning. Mer Schweiz, men absolut att Portugal är samma typ av gäng när viktiga matcher stundar. Vi minns hur de vann EM för ett par år sedan och det är ett mönster vi fått se i tidigare mästerskap också, ett 0-0-resultat vore därför inte alls överraskande att se i halvtid. Sedan lär kvalitén avgöra, det är åtminstone vi inne på och då är det också svårt att blunda för kvalitén i den portugisiska truppen.

Vi alla är väl medvetna om att det här världsmästerskapet spelas under helt andra omständigheter än under tidigare mästerskap, det har varit ett minst sagt intensivt spelschema för de här spelarna under hösten och det här VM:et avgörs dessutom på rekordkort tid. I alla fall sedan det här exakta formatet tog fart. Otroligt många matcher på otroligt kort tid.

Därför kommer vi heller inte från att det är en stor fördel att få vila, varje minut är avgörande och just Portugal sticker ut på den fronten då de i princip kunde vila uppåt mot fyra, fem gubbar senast mot Sydkorea. Varken Felix, Bruno, Carvalho eller Bernardo Silva fanns med från start och därför kommer vi inte från att det är en piggare Portugal-offensiv som kommer att entra den här banan på tisdag. Vi minns alla vad för typ av match Schweiz genomförde mot Serbien här senast, 3-2 Schweiz blev det till slut i en otroligt händelserik och svängig match där Schweiz-spelarna verkligen fick ge sitt allt för de där tre poängen. Det tror vi mycket väl kan komma att fälla avgörandet i den här åttondelsfinalen.

Vi väljer därför även att klicka in Portugal som vinnare i den här matchen, till 1.95 gånger insatsen är det ett bra alternativ härifrån Lusail Iconic Stadium i och med spetsen som finns i lirare som Felix, Bruno, Ronaldo och Silva. Okej värde! ComeOn står för oddset. 2-1 Portugal säger vi. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2022-12-06 00:38

Bra lir

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se