Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brasilien - Sydkorea


Spela!
Datum: Måndag 2022-12-05 20:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: Brasilien -1.5 mål
Odds: 1.91
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Allt enligt plan än så länge för det brasilianska landslaget som förvisso föll mot Kamerun här närmst men som löste gruppvinsten trots det, och vi alla är nog överens om att det är just här, i slutspelet som man ska vara som allra bäst, och därför utgår vi även från att brassarna växlar upp mot Sydkorea.

Neymar är tillbaka och kommer att lira från start här vilket bara det egentligen talar för ett betydligt bättre offensivt spel från Brasilien, det var tydligt mot både Schweiz och Kamerun att någonting har saknats och trots världsklasspelare på varje position, så är det tydligt att Neymar är den där sista pusselbiten i brassarnas väg mot ett VM-guld. De är kapabla att vinna det utan honom, men med honom på banan ökar chansen kraftigt och det kommer vi inte från efter att ha bevittnat de här senaste matcherna.

Sydkorea kliver som väntat in som rejäl underdog på måndagskvällen, det ska onekligen mycket till om de ska slå ut den största favoriten i det här världsmästerskapet och vi ser det snarare som omöjligt. Vi har inte alls blivit imponerade av det här Sydkorea, avancemang till ett slutspel är en fin bedrift såklart, speciellt efter att ha besegrat Portugal men här måste det ändå nämnas att Portugal inte var sådär jätteintresserade av att stå för en positiv insats. De roterade kraftigt inom laget och såg stundtals riktigt bleka ut, väntat på många sätt och vis då Portugal redan var klara efter att ha vunnit sina två inledande fighter. Utöver det, 0-0 mot Uruguay där Sydkorea inte skapade något alls och en 3-2-förlust mot Ghana, det är bara att konstatera att Sydkorea är ett av de svagare landslagen i det här slutspelet om inte det svagaste tillsammans med Polen. Och vi har därför väldigt svårt att se att de ska kunna få omkull det här brasilianska landslaget.

Tre insläppta mål mot ett Ghana som förvisso var bättre än förväntat i det här världsmästerskapet, men som annars har haft ett par riktigt tuffa år med bland annat ett historiskt svagt afrikanska mästerskapen tycker vi inte alls bådar gott för det här Sydkorea, förvisso är det en enstaka isolerad fight, inför ett möte mot Portugal som man sedan vann, men vi kommer inte från att det vittnar om en del problem hos det här Sydkorea. Rent defensivt. Och då ställs de alltså kanske mot världens bästa landslag, men om inte det så i alla fall mot världens bästa offensiv här och det kan väl inte sluta på något annat sätt än att brassarna åtminstone sätter dit två baljor på måndag?

En komfortabel seger för det här Brasilien räknar vi helt enkelt med att få se här, två eller tre mål framåt och en hållen nolla är ett rimligt utfall i den här åttondelsfinalen. I vår värld vore allt annat en överraskning, detta trots att det här världsmästerskapet har bjudit till i form av ett flertal skrällar. Brasilien har sett bra ut bakåt och mot Kamerun, roterade de som bekant kraftigt. Här ställs bästa möjliga lag fram igen och ett utvilat sådant.

Brasilien (-1.5 asian handicap) blir därför spelet härifrån, klickas in till fina 1.91 gånger insatsen hos spelbolaget MrGreen. 2-0 eller 3-0. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2022-12-05 17:51

Vettigt spel

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se