Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 4/12


Spela!
Datum: Söndag 2022-12-04 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 48. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


1. Frankrike – Polen, 1

Klasskillnad på alla plan och här räknar vi till och med men en kross från fransmännen, Polen har inte alls övertygat och det är smått otroligt att de faktiskt lirar åttondelsfinal. Feg inställning i samtliga tre matcher så här långt, och Frankrike vinner därför med 3-0.

2. England – Senegal, 1X

Senegal kan komma att stå emot relativt bra här men i slutändan gör England mål och är bättre på alla plan, krysset åker med men absolut inte mer än så. Trots att England streckas högt.

3. Racing Santander – Lugo, 1X

Endast tre poäng skiljer Racing och Lugo åt i tabellen inför omgång 18 och därför väljer vi även att gå på hemmaplansfördelen, som alltid väger tungt i La Liga 2. Det är sällan lag vinner matcher på resande fot här. Väldigt sällan.

4. Eibar – Huesca, 1

Eibar är fortsatt obesegrade hemma på Ipurua Municipal Stadium med fem vinster av åtta möjliga och har dessutom playoff-spel inom räckhåll. Ettan känns okej här.

5. Levante – Malaga, 1X

Ett gäng i La Liga 2 som streckas skyhögt, möjligtvis av förståeliga skäl men här gäller det att utnyttja det fina värdet på krysset, vore tjänstefel nästan då Levante streckas till 78%(!). Ofta täta tillställningar i den här serien dessutom.

6. Ascoli – Como, 1

Serie B-fotboll där det precis som i La Liga 2 ofta är jämnt, det skiljer bara sex poäng Ascoli och Como åt och då hittar vi alltså Como under nedflyttningsstrecket samtidigt som Ascoli har playoff-spel inom räckhåll. Vi har dock inte allt för många tecken och behöver gå för spiken. Det får bli Ascoli.

7. Bari – Pisa, 1X2

Endast fyra poäng skiljer Bari och Pisa åt i tabellen men trots det är bara 16% av svenska folket inne på gästerna, en eventuell kupongrensare och i och med hur jämnt det är på förhand, måste bara tvåan med. De andra två likaså, fin helgardering här i och med streckfördelningen.

8. Brescia – Reggina, 1X

Toppmöte i Serie B där vi är inne på att hemmaplansfördelen blir avgörande, som den ofta är i den här serien, Brescia har ännu inte förlorat en match på hemmaplan och Reggina står på blott tre vinster av sju möjliga på resande fot.

9. Cosenza – Perugia, 1X

Tabelljumbo och gäst i det här mötet, ingenting talar för att Perugia vinner på söndag men jämnt kan det bli, Cosenza är allt annat än självklara och kämpar även de på i botten. De är dock snäppet vassare och har vunnit hälften av sina matcher på hemmaplan. 1X känns därför bra här.

10. Genoa – Cittadella, 1

Den mest givna spiken från den här serien, Genoa är som väntat ett av topplagen den här säsongen och har inga planer på att lira Serie B-fotboll nästa år. Det är bara uppflyttning som krävs och det ska man nog lyckas med i slutändan också. Generöst motstånd här öppnar upp för en trygg hemmavinst. Etta!

11. Sudtirol Bolzano – Frosinone, X2

Tabellettan Frosinone står på 10 vinster av 14 möjliga den här säsongen och har bara noterats för nio baklängesmål, en stabil tabelletta och därför utgår vi från att det blir nya poäng mot motstånd av den här kalibern. Skillnaden markant. X2 får agera bergsäkert lås.

12. Benevento – Palermo, 1X

Både Benevento och Palermo står på 15 poäng inför omgång 15 och därför blir det också naturligt att välja 1X framför någonting annat, Palermo har bara vunnit en fotbollsmatch på resande fot den här säsongen och bara ett lag i serien är sämre sett till bortapoängen. 1X!

13. Arouca – Leixoes, 1X

Portugisiska ligacupen stänger Europatipset kupongen den här söndagen och här tycker vi ändå Arouca är en befogad favorit, hemmaplansfördelen väger tungt och formen har varit bra under de senaste veckorna. Bra solid defensiv som knappt släpper till något bakåt. Minst ett poäng.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se