Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Frankrike - Polen


Spela!
Datum: Söndag 2022-12-04 16:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: Frankrike -1.5 mål
Odds: 2.04
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Frankrike är numret större än Polen på egentligen alla plan. Om inte två nummer större. Polen har inte alls övertygat i VM.

Polen ska spela sin första åttondelsfinal i ett VM på 36 år och vi kommer därför inte från att det är en av landslagets allra största upplevelser, något som må låta en aning konstigt i och med att det polska landslaget har haft en fin generation av spelare med två, tre världsklasspelare i truppen under en lång tid och ett överlag ganska så bra lag. De har dock inte fått till det i större mästerskap och har varit lite av en besvikelse. Även under det här världsmästerskapet vill vi påstå.

För trots en åttondelsfinal-plats så kommer vi inte från att Polen underpresterat kraftigt, för trots fyra poäng på tre matcher så har det inte alls sätt bra ut och de har varit direkt fega. Mot Argentina hade man knappt tre passningar inom laget under 90 minuter och även Saudiarabien var bättre än Polen i den andra omgången, de anföll, spelade med mod och förtjänade mer än ett 2-0-resultat. Vi är som sagt inte alls imponerade av Polen och räknar därför också med att de förlorar klart mot Frankrike.

Frankrike har kanske inte nått sin högsta potential i det här världsmästerskapet än men ju längre in i tävlingen vi kommer räknar vi med att de bara blir bättre och bättre. Nu är det trots allt en åttondelsfinal de lirar, och här kommer Polen att sjunka ner i banan precis som de gjorde mot Argentina och det tror vi kommer att passa Frankrike alldeles utmärkt. Vi ser det som en omöjlighet för Polen att stå emot den här franska offensiven i 90 minuter.

Vi tycker Polens insats mot Argentina bekräftade det hela väldigt tydligt, att Polen inte räcker till mot landslag från den här hyllan, Frankrike är ett lag i den kategorin och alla som såg mötet mellan Polen och Argentina skriver säkerligen under på det. Polen kom inte ens nära och nu klev de förvisso in i det mötet med vetskapen om att ett nederlag kan räcka till avancemang, vilket det till slut även gjorde men den fega approachen och oviljan att lira boll, tror vi kommer att straffa sig här. Det fanns inga ideér i den matchen och de behöver man för att kunna mäta sig med ett landslag av Frankrikes kaliber.

Väldigt kritiskt inställda till det här Polen, det är tydligt så här långt men det är befogad kritik och därför konstaterar vi bara att skillnaden är markant, Frankrike kommer att under 90 minuter sätta press på det här Polen och får de bara in 1-0 under första 45, ja då räknar vi med att även tvåan och trean kommer. Expected goals siffrorna från mötet mot Argentina talar sitt tydliga språk (0.32 – 3.69) och även det faktum att Lewandowski var totalt isolerad gör det. Polen faller här och det tydligt.

Vi klickar därför också in drömoddset här, Frankrike (-1.5 asian handicap) betalar otroliga 2.04 gånger insatsen och måste testas, 3-0 luktar det så här på förhand. Klasskillnad, som sagt.

Odds 2.04 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se