Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 3/12


Spela!
Datum: Lördag 2022-12-03 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Stryktipset vecka 48. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr!

1. Nederländerna – USA, 1X

Vi håller Nederländerna snäppet högre än USA som förvisso imponerat stort och är kvicka, men i slutändan avgör kvalitén det här och vi utgår från att lirare som Van Dijk, de Jong och Gakpo steppar fram. 1X det bergsäkra alternativet.

2. Accrington Stanley – Oxford, X2

Oxford kliver in i det här League One-mötet obesegrade i åtta raka matcher (alla tävlingar) och har dessutom gått bra på resande fot, har plus i målskillnadskolumnen och noterats för poäng i sex av nio bortamatcher. Fint läge att gå emot favoriten Accrington. X2!

3. Crawley Town – Swindon, 1 2

Vidöppen fight mellan två formsvaga gäng i League Two, vi vågar varken låsa Crawley eller Swindon utan klickar istället in gaffeln och håller en extra tumme för Swindon.

4. Hartlepool – Stockport County, X2

Svenska folket kliver in på tabelljumbon Hartlepool som streckas till runt 45% och det måste utnyttjas, de är överlägsen jumbo i League Two med blott 12 poäng på kontot. Stockport har mer än dubbelt så mycket poäng. Bra läge för Stockport! X2.

5. Mansfield – Colchester, 1

En spik som känns okej på förhand då skillnaden trots allt är stor, dessutom har vi inte hur många tecken som helst utan det gäller att försöka identifiera några ”säkra” favoriter och Mansfield känns som en sådan. 16 poäng skiljer lagen åt och Colchester är seriens svagaste lag på bortaplan (1 poäng på 9 matcher).

6. Northampton – Tranmere, 1

Fin spik till runt 44% här när tabelltrean Northampton ställs mot ett Tranmere som hittas först på en 12:e plats i tabellen, 12 poäng skiljer lagen åt och vi kan därför inte annat än att välja Northamptons sida. De är bättre och lirar hemma.

7. Rochdale – Harrogate, X2

Fint läge här att gå emot Rochdale som är ligans svagaste lag på hemmaplan med blott 2 segrar på 9 försök, Harrogate må vara allt annat än en självklarhet men mot Rochdale har alla uppenbarligen en möjlighet. Vi testar X2.

8. Real Zaragoza – UD Ibiza, 1

La Liga 2 rullar där Real Zaragoza (16) ställs mot tabelljumbon Ibiza (22). Skillnaden är inte så jättestor här men de som följt spanska andraligan är väl medvetna om hur tungt hemmaplansfördelen väger, det är sällan lag i den här serien kniper tre poäng på resande fot. Vi väljer därför ettan framför någonting annat. Och tecknen har vi inte jättemånga kvar av. Bra spik!

9. Mirandes – Albacete Balompie, X2

Albacete förlorar sällan fotbollsmatcher och har dessutom playoff till La Liga inom räckhåll, blott 4 förluster har det blivit 17 omgångar in och därför får X2 agera lås här i match nummer 9. Bergsäker lösning (och bra värde) så här på förhand i och med status på Mirandes. Går riktigt tungt!

10. Sporting Gijon – Las Palmas, 1X2

Vi har en helgardering och den känns given i match nummer 10, Sporting är svårslagna men Las Palmas är bättre, bortalaget agerar tabelltvåa men kryssar ofta, detsamma gäller Sporting som har krysset som sitt vanligaste utfall. Vi stänger helt enkelt inga dörrar – 1X2!

11. Villarreal B – Leganes, 1

Villarreal B har ännu inte förlorat en match på hemmaplan den här säsongen utan är ligans andra starkaste lag sett till den tabellen, 14-6 lyder dessutom målskillnaden vilket onekligen öppnar upp för ytterligare poäng. Vi tror på trean och trycker in spiken här mot Leganes.

12. Cagliari – Parma, 1X

Parma har imponerat stort i Serie B den här säsongen men det är främst på hemmaplan, där vinner man matcher efter match men på bortaplan står man på blott på en vinst på sex försök. Det är ingenting nytt att hemmaplansfördelen väger tungt och i och med att Cagliari skött sig okej i år känns 1X riktigt bra.

13. Cove Rangers – Partick Thistle, X2

Partick Thistle har vunnit två raka matcher med 3-0 och har haft en härlig fart i de mötena, enligt rapporter och det bör öppna upp för en ny fin insats här när Cove Rangers står på andra sidan. Partick är det bättre laget. X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se