Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kanada - Marocko


Spela!
Datum: Torsdag 2022-12-01 16:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: 2
Odds: 2.10
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Otroligt fina Marocko såg till att knipa alla tre poäng mot Belgien och höll även nollan mot Kroatien i premiärrundan. Drömchans här!

Marocko har hunnit charma fotbollsvärlden endast efter två spelade omgångar i VM 2022 och kliver nu in i torsdagens med fyra poäng på kontot, efter att ha ställts mot de två bästa landslagen i gruppen. Kroatien och Belgien. Fyra pinnar är facit efter en minst sagt imponerande insats mot Belgien (2-0) och därför är det faktiskt också drömläge för Marocko på torsdag, en vinst kan mycket väl innebära att man vinner gruppen om Kroatien tappar poäng mot Belgien.

Ännu är dock inget klart än såklart och det är just de här 90 minuterna Marocko behöver ta sig genom och komma ut på andra sidan med minst ett kryss, om den här sagan garanterat ska fortsätta. En tvåmålsförlust kan också innebära avancemang, om Belgien kryssar eller förlorar och därför är det bara att slå fast att det ser väldigt bra ut för Marocko inför avgörandet. De går dock för gruppsegern, det råder det inga som helst tvivel om.

Marocko får dock se upp med det här Kanada, de är absolut inget enkelt motstånd och de imponerade stort mot Belgien i premiärrundan, ett ungt och spännande landslag som lär ha mer att säga till om i nästa mästerskap, men tittar vi på det hela nyktert så kommer vi inte från att det skiljer åtminstone en nivå mellan dessa landslag. För det måste slås fast efter Kanadas förlust mot Kroatien, och då är det absolut inte endast slutresultatet vi tittar på utan den uppenbara klasskillnaden som faktiskt ägde rum i matchen, det var otroligt tydligt att Kanada inte räckte till när Kroatien växlade upp och den insatsen får oss att starkt tro på Marocko på torsdag.

Först och främst är vi alltså inne på att kvalitén blir avgörande på torsdagskvällen när Kanada och Marocko gör upp om de här tre poängen, men vi kommer heller inte från att motivationen talar för Marocko också, vi har fått vid ett flertal tillfällen fått bevittna hur tungt faktiskt motivation och vilja väger i dessa sammanhang, Saudiarabien är ett exempel på det men även Japan, när allt står på spel och man väntat länge på de här matcherna, så är allting möjligt och i det här fallet talar alltså båda faktorerna för Marocko.

Marocko kan ta sig vidare till ett slutspel i VM och det är absolut inte i varje VM som de gör detta, att skriva historia med sitt landslag är en dröm och vi utgår därför från att det här gänget intar banan på största möjliga fokus och motivation, för Kanada kan mycket väl luften gå ur vid ett underläge och Marocko riskerar som sagt inte att hamna där på samma sätt. Vi tycker därför tvåan på 1×2-marknaden är ett givet spel härifrån.

Vi får alltså hela 2.14 gånger insatsen för Marocko-vinsten och den tar vi alla dagar i veckan, även vid 2.00x. Vi säger 2-1 Marocko.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se