Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Costa Rica - Tyskland


Spela!
Datum: Torsdag 2022-12-01 20:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: Tyskland -2.5 mål
Odds: 1.92
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Costa Rica ska försöka stå emot ett tyskt landslag som är tvingade att vinna för att hålla sig kvar i VM. En omöjlig uppgift.

Det är ingen överdrift att påstå att Costa Rica i princip har en omöjlig uppgift framför sig när de ställs mot ett hungrigt tyskt landslag, som nästintill kliver in här med en Bayern-offensiv, med siktet inställt på tre poäng. Och då är det alltså tre helt avgörande poäng för Tysklands del, som bara måste vinna här – annars är man out ur VM 2022 redan efter gruppspelet. Igen.

Costa Rica har därför en minst sagt stor uppgift framför sig, de är dock fortfarande med i matchen efter vinsten över Japan och här kan alltså ett oavgjort resultat betyda att de spelar vidare i turneringen. Då står man på fyra poäng och kliver om Japan om Spanien ser till att göra jobbet mot japanerna. Så det här Costa Rica är i allra högsta grad med i jakten på en slutspelsbiljett, åtminstone i teorin och vi utgår därför endast från en sak här, ett Costa Rica med i princip alla spelare på rätt sida av bollen. Under 90 minuter.

Det tror vi dock till slut kommer att straffa sig för Costa Ricas del, för vi kommer inte från att de är det sämre laget här, minst tre nivåer under ett tyskt landslag och det fick vi onekligen bekräftat mot Spanien. Sju insläppta mål i den matchen och direkt chanslösa, nu räknar vi möjligtvis inte med sju bollar för Tyskland men åtminstone tre, för vi kan med all säkerhet utgå från att luften går ur spelarna hos Costa Rica vid ett tidigt tyskt mål.

Tyskland har endast gjort två mål i VM så här långt, ett mot Japan och ett mot Spanien men här tycker vi ändå insatsen mot Spanien visade att Tyskland är att räkna med, för trots de tuffa förutsättningarna, där Tyskland klev in ordentligt pressade efter förlusten mot Japan, så löste man balansgången mellan en prioriterad defensiv, och en bra offensiv väldigt bra. Mot ett så pass tufft motstånd som Spanien ändå är, det är ett kvitto på att Tyskland håller och nu har de även allt i sina egna händer här inför avgörandet på torsdag. Tre pinnar innebär totalt fyra poäng och ett säkrat avancemang, oavsett utfall i Japan – Spanien. För kryssar Japan och Spanien, står både Tyskland och Japan på fyra poäng, men tyskarna har då vid en 1-0-vinst över Costa Rica målskillnaden 3-3, och Japan 2-2. Då går tysken vidare på fler mål.

Men vi är alltså helt övertygade om att tysken sätter in högsta växel direkt från matchstart här, här finns inga som helst anledningar att inleda försiktigt utan 1-0-målet vill man få in tidigt och sen köra på. Det är lite av Tysklands DNA, och därför känner vi oss trygga i att investera en slant på asianmarkanden också. En någorlunda så hög lina dessutom.

Tyskland (-2.5 asian handicap) betalar 1.92 gånger insatsen hos Bet365 och det tycker vi är okej värde, 1-0 tidigt in i matchen och sedan 2-0 i halvtid. Och 3-0 i fulltid. Eller 1-0 i halvtid och 3-0 i fulltid.

Odds 1.92 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se