Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wales - England


Spela!
Datum: Tisdag 2022-11-29 20:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: 2 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.05
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Sista omgången är vad vi kliver in i på tisdagen där England ska försöka säkra gruppvinsten och på så vis även undvika tufft motstånd i åttondelsfinalen, kryssar engelsmännen blir det högst troligt Nederländerna i en åttondelsfinal men ser man till att säkra trepoängaren mot Wales blir det högst troligt Ecuador eller Senegal. Och det är såklart en morot inför mötet mot Wales på tisdag.

Och vi förväntar oss därför också att England steppar upp sett till hur det såg ut i matchen mot USA, en botteninsats som resulterade i ett oavgjort resultat och det var minst sagt överraskande att se den insatsen efter Englands premiär mot Iran. De fullständigt flög ur startblocken mot Iran och imponerade stort, sex gånger hittade man dessutom nätmaskorna och därför var det nog ingen som förväntade sig att se ett helt annat England bara några dagar senare. Uppryckning krävs här och den bör engelsmännen kunna ha i sig sett till var som faktiskt står på spel.

Wales tycker vi är den nationen som imponerat minst i grupp B och vi kan därför inte annat än att slå fast att de är det mest generösa motståndet i gruppen. Vi tycker man ser alldeles för svaga ut och det i princip på alla positioner och man kan heller inte förvänta sig att Bale ska sätta avtryck i varje match. Presterar han inte på topp så har Wales inte mycket att komma med och vi tycker det hela är väldigt tydligt, att man helt enkelt inte räcker till. Defensiven är okej men det händer alldeles för lite framåt och man känns direkt ofarliga. Att England vinner den här matchen räknar vi därför med, relativt tryggt dessutom.

England släppte till två mål mot Iran i premiären men höll sedan nollan intakt i matchen mot USA och det är något vi är inne på att de bör ha en god chans att upprepa, dvs att hålla nollan. Mot Iran gjorde man trots allt sex mål vilket öppnade upp för ett något mindre fokuserat England, har man en 4-0-ledning intakt efter timmen spelad så slappnar man såklart av en aning. Det räknar vi inte med att matchbilden tillåter på samma sätt här på tisdag.

Wales har som sagt en hyfsad defensiv vilket får oss att tro att de kan stå emot Englands offensiv relativt bra åtminstone och därför utgår vi heller inte från att vi kommer att få bevittna något målkalas här. Wales kommer att optimera sina möjligheter och det gör man bäst genom att falla ner och försöka minska ytorna för England, det är deras enda chans i princip och det är man även bra på.

2 & Under 3.5 mål i matchen tycker vi därför är ett kalasspel härifrån Ahmed bin Ali Stadium, vi ska heller inte glömma att om England har en 2-0-ledning intakt, så kommer de att slå av på takten en aning och försöka vila lite spelare inför åttondelsfinalen som bara är några dagar bort. Det är ett otroligt intensivt spelschema de här nationerna har att göra med och därför har vi väldigt svårt att se att England ska tuffa på för ett tredje- eller fjärde mål. 2-0 eller 3-0 England säger vi, och då har vi även råd med ett 2-1-resultat om det skulle visa sig vara tuffare än väntat, vilket känns bra.

Skapa spelet hos Bet365:

Resultat: England
Antal mål: Under 4 mål (desamma som under 3.5 mål)

Odds 2.05 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se