Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Polen - Saudiarabien


Spela!
Datum: Lördag 2022-11-26 14:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: Målskytt
Odds: 2.20
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

En allmänt svag insats av Polen i premiären mot Mexiko och en straffmiss av Robert Lewandowski. Annorlunda kommer det att se ut på lördag.

Polen tillsammans med Qatar stod för en av de svagaste insatserna under premiärrundan av det här världsmästerskapet och vi kan nog även slänga in Mexiko där som även de såg otroligt bleka ut. Däremot är förväntningarna större på Polen och därför sticker de även ut med den otroligt svaga insatsen från det mötet, de lirade helt utan självförtroende och det var även otroligt överraskande att man faktiskt inte kunde utnyttja alla missar från Mexikos sida, en vanlig dag på jobbet, i ett kvalspel hade Polen satt dit åtminstone två baljor i samma typ av match.

Därför är det bara att konstatera att Polen chokade, de har som bekant gjort det tidigare i mästerskap och det hela börjar till och med att bli en vana. Det går att argumentera för att Polen var den största besvikelsen i VM 2018 och i EM 2021 var man i princip lika svaga. De gör starka kval, men lyckas alltså inte i mästerskap och det talar såklart också emot de här på lördag när de ställs mot Saudiarabien.

Det som däremot talar för det polska landslaget är det faktum att de i grund och botten är det bättre laget, Saudiarabien slog förvisso Argentina med 2-1 och det är bara att slå fast att det var en helt otrolig insats från deras håll, att vända på ett 1-0-underläge till vinst mot storfavoriten i det här VM:et förtjänar nästan en medalj och vilken heroisk insats man till slut stod för. Hade Polen haft samma vilja mot Mexiko hade man vunnit och vi tror även att Polen förstått det. Man behöver vara mer intensiva och spela med ett större mod och det vore absolut inte fel att slänga in Milik från start här, på så vis får Lewandowski sig en spelkamrat och blir mindre isolerad. Den justeringen räknar vi med att Czesław Michniewicz kommer att göra.

Vi har slagit fast att Polen har det bättre landslaget av dessa två men vi vågar trots detta inte investera en slant på dem, de har varit alldeles för bleka i den här typen av sammanhang och Saudiarabien stod trots allt för en otrolig insats i premiären, det talar till och med för en ny trea för Saudi här men den typen av spel låter vi också bli. Vi har trots allt svårt att se att Saudi ska stå på sex poäng av sex möjliga inför den sista omgången.

Istället väljer vi att investera i en spelare och mer exakt är det Robert Lewandowski vi har ställt in fokust på. Polacken missade som bekant en straff mot Mexiko och det tillhör inte direkt vanligheten, även han är starkt påverkad av VM, uppenbarligen är det så och han jagar fortfarande sin första balja i ett världsmästerskap. Men den baljan tror vi alltså kommer här, Lewy kliver in med en stor revanschlusta och Polen kommer att skapa betydligt fler lägen mot Saudi än mot Mexiko. För vi kommer inte från det faktum att Saudi borde ha legat under med minst tre, om inte fyra bollar mot Argentina, redan i halvtid. Argentina fick tre mål bortdömda inom loppet av 25 minuter i första halvlek och det säger allt, de lyfte sitt försvar enda upp till halvplan i princip och Polen lär ha gjort läxan där.

Vi räknar med att Lewy åtminstone sätter dit en balja mot det här motståndet, om inte två och vi klickar därför in honom som målskytt i matchen till fina 2.20 gånger insatsen. Han tar som bekant frisparkar och straffar och är dessutom världens bästa avslutare, mot Saudi kommer därför det efterlängtade målet i VM. Oddset hittar ni hos Bet365.

Odds 2.20 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se