Hämta en bonus upp till 1000 kr hos Bethard! Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2022-12-05 - 16:00
Japan - Kroatien

   

2022-12-05 - 16:30
IFK Helsinki - Jukurit

   

2022-12-05 - 17:30
KalPa - KooKoo

   

2022-12-05 - 19:00
Västerås D - Önnered D

   

2022-12-05 - 21:00
Ponferradina - Burgos CF

   

VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Uruguay - Sydkorea


Spela!
Datum: Torsdag 2022-11-24 14:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: 1 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.15
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Vi har stora förväntningar på det här Uruguay och håller de högt i VM 2022. Är klart bättre än Sydkorea.

Vi har att göra med representanter från fyra olika kontinenter i grupp H med Uruguay, Sydkorea, Portugal och Ghana i handlingarna och i vår värld sticker den även ut som den roligaste så här på förhand, den känns både fylld med stjärnor, kvalité och talang men det känns även öppet kring det hela och den känslan har bara blivit större i och med vilka resultat vi fått bevittna här i VM under de första dagarna.

Uruguay är dock i vår värld att lita på och de har fått fram en fin generation av spelare och här sticker kanske Valverde ut som den finaste och mest värdefulla spelaren, en otrolig motor och en spelare som aldrig slutar springa och han enskilt, tror vi kan innebära stor framgång för det här landslaget i Qatar-VM. Han kommer dock inte att behöva bära det här laget utan vi har ett flertal fina lirare att göra med, Nunez, Bentacur, Torreira, Vecino, Suarez och Cavani är bara några av dem och riktigt samma kvalité tycker vi faktiskt inte Sydkorea har. Heller inte samma rutin.

Sydkorea har som alla vet vid det här laget Son i laget och det är även den enskilt största stjärnan i det här Sydkorea och såklart kommer det att krävas lite extra av den mannen om landet ska kunna ta sig vidare från den här gruppen. All press ligger i princip på honom och det är en press han älskar att axla, det har vi fått se under de senaste åren men oavsett hur vi än vrider och på det så kommer vi inte från att det är just Son som sticker ut, resterande lirare i det här Sydkorea spelar till vardags i klubbar som Mallorca, Mainz, Olympiakos och Freiburg, vi har som bekant även Min-jae i Napoli men resterande tillhör klubbar i Asien och jämför vi den här truppen med Uruguays, så är skillnaden stor. Visst är kollektivet det viktigaste, men även ur den aspekten tycker vi Uruguay sticker ut. Vi kan därför inte annat än att välja deras sida här.

VM 2022 har så här långt som sagt bjudit på ett flertal skrällar, där vi främst tänker på Saudiarabiens vinst mot Argentina men även Japans vinst över Tyskland, och VM är svårt, det vet vi sedan tidigare att det tar lite tid för lagen att komma in i det hela och extra mycket så nu när landslagen inte fått förbereda sig på bästa möjliga sätt.

Vi tycker dock vi har funnit oss ett riktigt fint spel från det här mötet, vi håller som sagt Uruguay högre än Sydkorea och formen är dessutom bra hos sydamerikanerna, de avslutade VM-kvalet starkt med fyra raka vinster och de höll dessutom nollan intakt i tre av de matcherna. Bara ett insläppt mål dessutom. Här närmst lirade de mot Kanada i en träningslandskamp och höll nollan på nytt vilket innebär att Uruguay har hållit nollan i sju av sina nio senaste matcher (bara två baklängesmål). Det är ett ramstarkt och hårt arbetande kollektiv och det får oss att tro att de lyckas hålla tätt på torsdag. Att de lyckas avväpna Son och Sydkorea.

Vårt speltips blir därför Uruguay att vinna matchen & under 3.5 mål till fina 2.15 gånger insatsen, 1-0 eller 2-0. Då har vi även råd med 2-1 och 3-0. Det känns bra.

Skapa spelet hos Bet365:

Resultat: Uruguay
Båda lagen gör mål i matchen: Ja

Odds 2.15 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Spela för 100 kr och få 100 kr hos Betfair - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 100 kr hos Unibet och få 200 kr att spela för Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas 18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se