Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Marocko - Kroatien


Spela!
Datum: Onsdag 2022-11-23 11:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: 2
Odds: 2.15
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Det må vara ett sämre kroatiskt landslag vi har att göra med idag i jämförelse med VM 2018 men truppen osar fortsatt klass. Bra chans här.

Kroatien kliver in i VM 2022 med minst sagt härliga förutsättningar då de inte alls nämns som en av favoriterna i tävlingen, de är inte ens favoriter att vinna gruppen utan det är Belgien och det sänker såklart pressen på det här Kroatien som till och med här mot Tunisien ges mindre än en 50-procentig chans att vinna. Det tror vi bara talar för de mer i en premiärrunda i VM.

Kroatien kliver in i onsdagens möte mot Marocko otroligt formstarka och mer exakt med fem raka vinster, sett till VM-genrep och resultaten i Nations League. Vinst två gånger om mot ett otroligt starkt Danmark, vinst över Frankrike, Österrike och här närmst besegrade man Saudiarabien med 1-0 i VM-genrepet. Det är inga resultat man skojar bort direkt utan Kroatien har varit otroligt fina här på slutet och därför blir vi ändå smått överraskade över vilket värde spelbolagen faktiskt ställer fram här.

Marocko är absolut inget dåligt landslag utan är rankade som det 22:a starkaste landslaget i världen och även fastän vi ska ta FIFA-rankingen med en nypa salt så säger det ändå någonting. Marocko har endast förlorat tre matcher sedan oktober månad 2019 sett till alla matcher och det är såklart därför också ett lag som kliver in här i premiären med största möjliga självförtroende. Det är en minst sagt otrolig resultatrad de har sett till alla dessa resultat, men här är det ändå relevant att samtidigt lyfta det faktum att de såklart ”till vardags” ställs mot betydligt sämre landslag. Algeriet, Egypten och USA är de tre landslagen som lyckats besegra Marocko sedan oktober 2019 och då höjs trots allt svårighetsgraden ytterligare ett snäpp här på onsdag.

Kroatien går sällan och vinner fotbollsmatcher med några större siffror och här i premiärrundan, mot tufft motstånd förväntar vi oss därför inte heller att se något målkalas. Marocko tror på poäng och kommer att jobba hårt i det här mötet vilket öppnar upp för en tät tillställning, Kroatien har dessutom haft en del problem med att identifiera en nia och har ingen självklar målskytt, även den detaljen öppnar upp för en jämn fotbollsmatch här på Al Bayt Stadium.

I slutändan är vi dock inne på att kvalitén avgör den här fotbollsbataljen, och där sticker det kroatiska landslaget ut med spelare som Kovacic, Modric och Brozovic, bara på ett mittfält. Det är en otrolig trio och tre spelare som lirar på den absolut högsta nivån och det kan inte riktigt Marocko mäta sig med. Addera därtill lirare som Gvardiol, Lovren, Perisic och Vlasic, det är en bra mix av talang och erfarenhet i den här truppen.

Därför måste vi bara testa det fina värdet som ställs fram här på Kroatien hos Bet365, spelbolaget betalar oss otroligt fina 2.15 gånger insatsen för den raka tvåan på 1×2-marknaden och det är taget alla dagar i veckan, enda ner till 2.00. Otrolig form på Kroatien i dagsläget trots allt. Vi säger 1-2 Kroatien.

Odds 2.15 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se