Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Danmark - Tunisien


Spela!
Datum: Tisdag 2022-11-22 14:00
Land: Qatar
Liga: VM
Spel: Danmark – över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.90
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Danmark har fullständigt flugit fram under de senaste åren och nämns med all rätt som en outsider i det här världsmästerskapet. Passerar Tunisien tryggt.

Danmark kliver in i världsmästerskapet i Qatar med stora förhoppningar om att kunna gå långt och det med all rätt då de vid ett flertal tillfällen under de senaste åren bevisat att de håller en otroligt hög nivå. En kvartsfinal bör inte vara omöjlig att nå och det är som bekant heller inga dubbelmöten vilket ännu mer öppnar upp för skrällar och det danska landslaget har dessutom slagit väldigt tufft motstånd under de senaste månaderna.

Danmark lirar i grupp D tillsammans med Frankrike, Tunisien och Australien och är som väntat stora favoriter till att ta sig vidare, det är till och med många som anser Danmark ha goda chanser att vinna den här gruppen före Frankrike och det är väl inte jättekonstigt i och med att Danmark besegrat det franska landslaget två gånger bara under de fem senaste månaderna.

Danmark slog Frankrike med 2-0 här närmst i Nations League och besegrade även Frankrike i Paris med 2-1 i juni månad. Och just det faktum att de vann fyra av sex matcher i den Nations League-gruppen med så pass tufft motstånd säger egentligen allt, Danmark har varit otroligt starka under de senaste åren och krossade dessutom allt motstånd i VM-kvalet som ledde de till det här VM:et. Vi ska även lyfta det faktum att Danmark bara hade släppt in ett ynka mål i VM-kvalet inför den sista omgången där avancemanget redan var säkrat, ett mål på nio matcher samtidigt som de alltså hade gjort 30 mål. Ett otroligt facit.

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det så kan vi helt enkelt inte blunda för Danmarks siffror längre, utan de är ett kvitto på att det här danska landslaget är på riktigt. Det är absolut inte så att Danmark bara varit bra under sex månader utan de har presterat under en längre tid och har ett otroligt slagkraftigt lag. Därför tycker vi att de, precis som storfavoriterna i det här VM:et, är att lita på, de är absolut inte top 5 sett till spelarmaterialet men de är strax bakom jättarna och då bör man även kunna lita på de i en VM-premiär. Trots eventuella nerver.

Danmark kliver in i tisdagens möte med största möjliga självförtroende och de kommer därför också att trycka gasen i botten direkt från matchstart. De är väl medvetna om att det är deras bästa chans till få med sig samtliga tre poäng härifrån, dvs att trycka ner Tunisien direkt och sätta tonen i matchen. Tunisien må vara ett okej landslag men vi tycker absolut det skiljer minst en eller två nivåer här, det här tunisiska landslaget slutade så sent som i januari 2022 trea i gruppen i de afrikanska mästerskapen, Gambia och Mali slutade före och Tunisien förlorade mot de båda lagen. Då är vi nog alla överens om att Frankrike, Danmark och Australien är bättre. Fotbollen må inte riktigt vara så enkel men det är åtminstone en bekräftelse på något.

Vi håller oss därför även till den danska sidan när det kommer till en investering här, inte på 1×2-marknaden då värdet som väntat är helt ointressant men att Danmark sätter dit minst två bollar betalar alltså trevliga 1.90 gånger insatsen hos Bet365 och i och med att Danmark satte totalt fyra på Frankrike och totalt fyra på Österrike i Nations League, samt gjorde de där 30 målen på 10 matcher i VM-kvalet känns det som ett riktigt bra spel härifrån.

Odds 1.90 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se