Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Turkiet - Tjeckien


Spela!
Datum: Lördag 2022-11-19 18:00
Land: Turkiet
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.87
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Gaziantep, Turkiet är spelort för lördagens träningslandskamp mellan Turkiet och Tjeckien. Öppen tillställning är att vänta.

Varken Turkiet eller Tjeckien lyckades kvala sig in till VM i Qatar utan får lira träningslandskamp här och i sin tur förbereda sig inför EM-kvalet som tar fart i mars månad 2023. Två lag som är jämnbra i vår värld där det inte skiljer allt för mycket i kvalité och därför är utfallet här även väldigt ovisst. Dessutom är det trots allt en landskamp vilket eventuellt försvårar saker och ting.

Vi tycker dock det finns anledningar att fortsatt titta närmre på den här matchen i jakten på ett trevligt speltips, ett värde har identifierats som sticker ut här och vi kommer att syna målmarknaden som vi tycker är superintressant.

Turkiet är ett otroligt ojämnt gäng med mycket klass på banan i de enskilda fotbollsspelarna, truppen kryllar av fin kvalité och lirare som Tosun, Under, Celik, Calhanoglu och försvarare som Kabak och Soyuncu, lirare som spelar eller har spelat på en hög nivå och som kan bidra till att Turkiet står för otroligt bra insatser. Vilket de gjort många gånger också. Men här finns även en lägstanivå som är skrämmande dålig, ser vi till deras senaste tävlingsmatch i Nations League föll de mot Färöarna med 2-1 och i omgången innan det släppte de in tre mål mot Luxemburg i en match som slutade 3-3. De vann gruppen tryggt men motståndet var otroligt svagt. Ser vi till VM-kvalet så är det bara att konstatera att Turkiet stod för en otroligt fin insats, blott två poäng bakom Nederländerna som vann gruppen och då hade man även en vinst mot Nederländerna här hemma i Turkiet. 4-2. Ett väldigt ojämnt landslag alltså som gör en del mål men som även släpper till mycket bakåt. Därför bör vi åtminstone kunna utgå från att vi får se mål här i Turkiet på lördag.

Tjeckien avslutade årets Nations League genom att förlora fyra raka matcher, mot Schweiz, Portugal två gånger om och mot Spanien med 2-0. Tufft motstånd för det tjeckiska landslaget som som väntat hade svårt att mäta sig mot de jättarna, åtminstone de två sistnämnda och där kan vi inte direkt kräva att Tjeckien ska ha allt för mycket att säga till om.

Vi kan däremot förvänta oss bättre resultat från Tjeckien mot motstånd av den här typen, Turkiet. Tjeckien vet vi har en del kvalité i laget i lirare som Soucek och Barak och de har även presterat under de senaste åren. Det räcker bara att titta på EM 2021 där Tjeckien slog ut Nederländerna i en åttondelsfinal. De slutade sedan blott sex poäng bakom ett Belgien i VM-kvalet och föll till slut mot Sverige i playoff, i jakten på den där VM-platsen. Det är ett kvitto på någonting, ett kryss mot Belgien i VM-kvalet, vinst över Nederländerna i EM och sedan playoff-spel till VM. Det är något.

Därför är vi helt övertygade om att Tjeckien kliver in i lördagens möte mot Turkiet med siktet inställt på en trepoängare, det faktum att det är en träningslandskamp talar även för en mer öppen matchbild, det är trots allt den sista fighten inför ett längre uppehåll för spelarna och möjligtvis är därför inte fokus 100-procentig från spelarna.

BLGM – Ja till 1.87 gånger insatsen måste därför testas hos MrGreen, Tjeckien satte dit fem strutar mot Färöarna i onsdags och Turkiet slog Skottland med 2-1. 2-1 åt något håll i Gaziantep säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se