Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Belgien - Egypten


Spela!
Datum: Fredag 2022-11-18 16:00
Land: --
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Belgien HT/FT (1/1)
Odds: 2.05
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Belgien är numer alltid en het kandidat till att gå hela vägen i ett mästerskap och ett Egypten räknar vi därför med att de besegrar i VM-genrepet.

Jaber Al-Ahmad International Stadium, Kuwait är spelplats för den här träningslandskampen på fredagseftermiddagen och här råder det inga oklarheter kring vilket landslag som kliver in som favoriter. Det är såklart Belgien som entrar det här mötet som storfavorit och det med all rätt såklart, Martinez förfogar över ett slagkraftigt lag som även nämns som ett av landslagen som kan gå hela vägen i det stundande världsmästerskapet i Qatar.

Vi minns alla VM 2018 där det belgiska landslaget slutade trea efter att bland annat ha slagit ut Brasilien i en kvartsfinal i Kazan, man löste sedan en kvartsfinal i EM 2020 innan resan tog slut efter en 2-1-förlust mot Italien, som sedan även vann hela mästerskapet och nu säger känslan att det är lite sista chansen för det här Belgien om de ska kunna vinna ett mästerskap med den här guldgenerationen. Om inte det redan är försent.

Spelarna blir inte yngre och de har inte alls fått fram samma stjärnor som Kevin de Bruyne, Lukaku, och Hazard under de senaste åren, det räcker dessutom bara att titta närmre på försvaret för att se att det börjar se allt sämre ut. Alderweireld, 33 bast, till vardags i Antwerp och vicekaptenen Vertonghen, 35 bast, till vardags i Anderlecht är startspelare, där bakom har vi namn som Theate, Faes, Debast och Castagne. Slutspel blir det, och vinst mot Egypten likaså, men vi har svårt att se att det ska räcka till ett guld i Qatar.

Egypten misslyckades som bekant med att kvala sig in till VM 2022 där Senegal till slut blev vinnarna efter ett straffdrama, tungt för Egypten såklart som bara en månad tidigare föll mot just Senegal i de afrikanska mästerskapen, i finalen dessutom – efter ett straffdrama då också. Men att de tagit sig så långt båda gångerna säger väl det någonting, men vi kommer samtidigt inte från att ett landslag som Belgien är några steg upp. Så är det bara och det räcker att titta närmre på trupperna för att få sig den uppfattningen, Salah och Elneny är uttagna och kommer att lira på fredag men sedan är resterande namn anonyma. Trezeguet i Trabzonspor sticker ut, men 90% av alla namn lirar till vardags i den egyptiska ligan – med all respekt för den.

Därför kommer vi också att välja Belgiens sida på fredag, neutral mark och ett VM som stundar talar möjligtvis inte för att Belgien vinner med 4-0 men vi är övertygade om att de gör jobbet här. Minst en 2-0-vinst räknar vi med att få se när Martinez ska sätta de sista pusselbitarna.

Belgien/Belgien blir därför spelet från Kuwait, det innebär att spelet sitter om Belgien leder matchen i halvtid och sedan även vinner matchen och till 2.05 gånger insatsen hos Bet365 är det ett fint alternativ härifrån. Vi vet att Belgien gör mycket mål och ofta sätter tonen tidigt, därför har vi svårt att se att Egypten ska kunna stå emot. 1-0 HT och 2-0 FT. Lycka till!

Odds 2.05 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se