Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Verona - AS Roma


Spela!
Datum: Måndag 2022-10-31 18:30
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: 2
Odds: 1.87
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Hellas Verona fortsätter att ha det kämpigt i Serie A, kliver in i måndagens möte mot Roma med sex raka förluster i ryggen. Får det tufft på nytt här.

Det är otroligt svårt att blunda för verkligheten och det faktum att Hellas Verona förlorar match efter match här i Serie A när man tar sikte på ett spel från Italien under måndagen. En direkt oroväckande trend såklart och extra mycket så givetvis när man agerar tabelljumbo tillsammans med Cremonese. Verona har bara samlat på sig fem enstaka poäng och inte vunnit en fotbollsmatch sedan i början på september månad.

Annorlunda ser det ut hos det gästande laget, AS Roma. Mourinhos mannar föll förvisso senast men det var mot Napoli och mot de här något svagare gängen har man varit väldigt pålitliga. Det är dessutom en av anledningarna till att man kliver in i omgång 12 med 22 pinnar på kontot. Roma har sett till att vinna matcher och mer exakt 7 av 11 möjliga. Det är ett bra facit trots allt.

Det är därför heller ingen överraskning att Roma entrar måndagens möte som favoriter, de har många pusselbitar på plats och den allra viktigaste, defensiven ser väldigt bra ut. Roma släpper i snitt in mindre än ett mål per spelad match och ser det ut på det viset, har man per automatik goda möjligheter att vinna matcher såklart. Får Mourinho dessutom igång offensiven en aning framöver, ja då blir Roma helt klart ett hot i slaget om Champions League, men då krävs det nog att Abraham steppar upp och gör sina 15 kassar i seriespelet. Ett måste att få igång målproduktionen.

Coppola, Doig, Ilic, Lazvoci och Hrustic är samtliga out för Hellas på grund av skada vilket såklart inte är ett optimalt läge för tabelljumbon, Hellas behöver börja stryka spelare från skadelistan framöver annars kommer den onda spiralen bara att fortsätta. Inte direkt perfekta förutsättningar inför ett besök av AS Roma.

Roma kommer samtidigt till spel utan Dybala, Celik, Matic, Ibanez och Wijnaldum. Ibanez en favoritspelare hos Mourinho som lirat mest av alla spelare under säsongen 22/23. Ett tungt avbräck såklart. Dybala har varit out ett litet tag, och likaså Wijnaldum som blott har lirat 11 minuter i år.

Både Hellas och Roma lider en del av skadesituationen men här tycker vi ändå Roma har bredden och fler alternativ, det har inte Hellas på samma sätt och vi kommer som sagt heller inte från att Hellas placerar sig där de gör. Det här är ett gäng helt utan självförtroende och Roma har vunnit fyra av sex bortamatcher i Serie A den här säsongen. Det är ett riktigt bra facit. Blott en förlust.

Vi tycker därför det finns anledningar att syna Roma till 1.87 gånger insatsen hos ComeOn, ett riktigt fint värde och spelvärt ner till 1.80 åtminstone. Hellas har förlorat fyra av fem matcher på Marc Antonio Bentegodi. 80% av matcherna. Vi säger 2-1 eller 1-0 till Roma.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se