Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 27/10


Spela!
Datum: Torsdag 2022-10-27 21:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 43. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset torsdag innebär i vanlig ordning ett stort fokus på Europa League och Conference League och här gäller det att hålla koll på hur lagen prioriterar omgång 5 och 6. En del klubbar, bland annat Djurgården, Real Sociedad och West Ham är redan klara för slutspelet vilket öppnar upp för att de kan komma att rotera en aning. Så det finns fina möjligheter kring torsdagskupongen, flera lag tycker vi streckas lite väg högt.

1. Molde – Djurgården, 1X

Djurgårdens svaga form öppnar upp för 1X på torsdag, dessutom är det här en tuff tuff bortamatch vilket oavsett förutsättningar, hade lutat en aning mer åt hemmalaget. DIF är dessutom redan klara för vidare spel.

2. Ferencvaros – Monaco, X2

Ferencvaros borta i Budapest är aldrig en enkel fight, det mittersta tecknet måste därför med här då hemmalaget dessutom toppar gruppen – tre poäng före Monaco som huserar på en delad andraplats. Vi har dock svårt att se att Monaco förlorar i det här läget. Måstematch, trots allt. X2 en bergsäker lösning i vår bok.

3. Sturm Graz – Feyenoord, 2

Alla lag i grupp F står på fem poäng inför de två sista omgångarna, här växlar dock Feyenoord upp och löser i sin tur också avancemanget. Kvalitén ofta avgörande när det väl är allvar. Given spik.

4. Nantes – Qarabag, 1

Nantes har gått trögt i Europa-spelet men här närmar vi oss trots allt ett avslut vilket bör resultera i att hemmalaget växlar upp, de är bättre än Qarabag och spiken är därför ett bra drag här.

5. Omonia Nicosia – Real Sociedad, X2

Klasskillnad på alla plan men Real Sociedad är klara för vidare spel och det öppnar upp för ett kryss här på Cypern, bortalaget förväntas rotera kraftigt i och med att de står på 12 poäng av 12 möjliga.

6. Freiburg – Olympiakos, 1X

Allt talar för att Freiburg löser vinsten här hemma men de står samtidigt på 12 poäng av 12 möjliga vilket öppnar upp för att de prioriterar bort torsdagens möte. De går trots allt riktigt starkt i Bundesliga och har häng på förstaplatsen. Det mittersta tecknet därför superspännande, Freiburg streckas otroligt högt.

7. Röda Stjärnan – Trabzonspor, 1X2

Ett litet getingbo här i grupp H och det öppnar upp för alla utfall i det här mötet, Röda Stjärnan är med trots blott tre poäng och Trabzonspor litar vi inte riktigt på. Given helgardering i vår bok – vidöppen fight.

8. HJK – Roma, 2

Måstematch för Roma som kan åka ur Europa League vid ett poängtapp på torsdag, det vore direkt pinsamt med HJK och Ludogorets i samma grupp. Vi räknar därför med att Mourinho mönstrar en stark elva här och det ska bara resultera i tre poäng. Given spik – trots att Roma streckas skyhögt.

9. West Ham – Silkeborg, 1

Det skiljer minst tre nivåer West Ham och Silkeborg åt och trots att West Ham redan säkrat avancemanget känns spiken som det enda rimliga alternativet här. Engelsmännen har tydligt varit steget större i det här gruppspelet. Har en fin bredd med.

10. Sivasspor – CFR Cluj, X2

Malmö slog Sivasspor någorlunda enkelt i EL-kvalet och det säger något om var det här gänget står i år, Cluj är samtidigt ett pålitligt lag i de här sammanhangen och toppar dessutom den här gruppen. X2 känns bra då vi även går emot favoriten. Trevlig möjlighet.

11. Shamrock Rovers – Gent, X2

Shamrock Rovers kommer att stå på noll vinster efter sex spelade omgångar, det är vi helt övertygade om då det trots allt skiljer ett par nivåer på de och resterande lag i det här gruppspelet. X2 får agera lås, känns bergsäkert så här på förhand.

12. Hearts – Rigas Futbola Skola, 1X

Hemmalaget streckas skyhögt och det mittersta tecknet är en eventuell kupongrensare, måste med här då RFS plockat poäng mot Fiorentina och Basaksehir. Mot Fiorentina på bortaplan dessutom. 1X!

13. Dnipro – Apollon Limassol, X2

Superjämn tillställning på förhand och vi väljer därför att gå emot favoriten Dnipro, fint läge här för att hänga av ett par procent av den svenska befolkningen. Luktar kryss!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se