Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Sevilla


Spela!
Datum: Lördag 2022-10-22 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.25
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

La Liga bjuder till i form av en härlig batalj i Madrid under lördagskvällen. Real Madrid och Sevilla ställs mot varandra på Santiago Bernabeu.

Real Madrid är minst sagt fantastiska i dagsläget och fortsätter alltså att vinna fotbollsmatcher säsongen 22/23, mer exakt har de vunnit 13 av 15 matcher den här säsongen och står alltså på blott två tapp, mot Osasuna och Shakhtar Donetsk. De har dessutom bara släppt in 10 mål och osar stabilitet samtidigt som de många gånger faktiskt ser ut att gå på halvfart. Det är helt otroligt och säger allt om hur bra det här Real Madrid är i år.

Och när svårighetsgraden höjdes ett snäpp i samband med El Clasicot i förra helgen så satte Real Madrid som bekant ner foten ordentligt, en otrolig insats egentligen då mötet faktiskt osade klasskillnad. Barcelona var aldrig ens nära trots sin reducering via Ferran Torres utan Real Madrid kontrollerade det hela otroligt bra. Nästintill något överraskande bra, El Clasicot som påstods vara det hetaste på väldigt många år blev till slut bara ytterligare en komfortabel seger för Real Madrid. Det visar onekligen på styrka.

Det mesta talar därför såklart också för att Real Madrid vinner på lördag, de agerar hemmalag och ställs mot ett Sevilla som lidit ordentligt under säsongsinledningen. Vi vet dock att Julen fått lämna och att Sampaoli har plockats in, lite ny energi tenderar att kunna få fart på lag och just den detaljen är i princip det enda som faktiskt talar för Sevilla. De är åtminstone obesegrade under den nya tränaren och har då ställts mot bland annat Athletic Bilbao, Dortmund och Valencia. Så ett litet steg i rätt riktning får vi konstatera, vi kommer dock inte från att Sevilla varit svaga och att de först infinner sig på en 12:e plats i tabellen. Därför räknar vi med att de får det tufft här i Madrid på lördag.

Courtois ser ut att vara tillbaka från skada och fanns med laget och träna här senast inför matchdagen. Ceballos är dock fortsatt out och likaså Mariano, vilket innebär att Real Madrid har bästa möjliga lag tillgängligt för spel. Otroligt positivt skadeläge för Ancelotti, under i princip hela säsongen bortsett från när Benz gick skadad under en kortare tid. Även det såklart en stor fördel.

Sevilla kommer till spel utan Salas, Rekik, Fernando och Corona, även Carmona ser ut att missa spel på lördag. Den förstnämnda ett tungt avbräck i och med att Sevilla som bekant blev av med både Carlos och Kounde i sommar. Rekik som var tredje mittback i fjol blev förstaman den här säsongen och därför är det inte alls optimalt med honom på skadelistan.

Men trots skadan på Rekik har Sampaoli lyckats stabilisera det här försvaret och faktum är att Sevilla bara har släppt in tre mål på de fyra senaste matcherna under Sampaoli. Vi räknar därför med att de står upp relativt bra här på Santiago Bernabeu, det kommer att vara deras prio här, försvarsspelet och vi landar därför vi i kombinationsspelet, Real Madrid & Under 3.5 mål i matchen som betalar fina 2.25 gånger insatsen. Real Madrid är starka bakåt och kontrollerar ofta matcher med sin stora rutin, vi säger därför 2-0 Real Madrid här.

Skapa spelet hos Bet365:

Resultat: Real Madrid
Antal mål: Under 4 mål (desamma som under 3.5 mål)

Odds 2.25 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se