Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 8/10


Spela!
Datum: Lördag 2022-10-08 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stor analys och spelförslag till Stryktipset vecka 40. Noggrann genomgång av alla 13 matcher på kupongen.

Stryktipset tips vecka 40 – ensam vinnare är garanterad 10 000 000 kronor! Vi sparkar igång en ny fin kupong från Svenska Spel där en minst sagt härlig rad har jobbats fram, ett flertal härliga drag där det minst sagt bjuds på trevligt värde. Sheffield United till runt 35% finns, Watford är ett annat gäng att hålla et öga på och så har vi fyra trevliga fighter från Premier League. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

1. Brighton – Tottenham, X2

Tottenham föll tungt mot Arsenal senast och måste studsa tillbaka på lördag, tuff bortamatch mot ett Brighton som här närmst stod för en fin insats mot Liverpool men vi räknar med Conte och hans mannar. De är bättre. Minst kryss.

2. Chelsea – Wolverhampton, 1

Viktigt mål under slutminuterna för Chelsea senast och Potters första trea med Chelsea, här framöver räknar vi med nya fina insatser och fler trepoängare. Wolves är ett generöst motstånd här på Stamford Bridge. Vi slösar inte tecken här.

3. Bournemouth – Leicester, X2

Storseger senast för Leicester och en trea vi tror kan komma att innebära en bättre period framöver, ny generöst uppgift på lördag och här blir det därför minst en pinne. Favoriten håller inte. X2!

4. Newcastle – Brentford, 1

En efterlängtad trea för Newcastle senast mot Fulham och den bör innebära en ny bra insats av hemmalaget, motståndet generöst och här hemma ska de ha en god chans. De är bättre än vad tabellen påvisar. Spiken till runt 50% är bra.

5. Birmingham – Bristol City, 1X

Birmingham är obesegrade i fyra raka omgångar inför mötet mot Bristol och halvgarderingen är därför ett bra alternativ, Bristol har tappat poäng i fem av sex bortamatcher. 1X en stabil lösning i match nummer 5.

6. Blackburn – Rotherham, 1X

Rotherham står på totalt tre vinster i Championship och har plockat samtliga på hemmaplan, på bortaplan lyser siffrorna rött och Blackburn är inne i en bra period – tabellsexan plockar minst en pinne här hemma.

7. Blackpool – Watford, 2

Spiken till runt 37% är ett fint alternativ här då Watford tuffat igång, samtidigt som de ställs mot ett svagt motstånd i Blackpool. Vi finner hemmalaget först på en 19:e plats i tabellen och de har förlorat mer än hälften av alla matcher. Veckans drag?

8. Coventry – Burnley, X2

Krislaget och tabelljumbon Coventry knapp favorit här vilket måste utnyttjas, Burnley är fortsatt svårslagna och står på blott 1 förlust 11 omgångar in. Vi plockar krysset till runt 26% och fyller på med tvåan.

9. Millwall – Middlesbrough, 1X

Middlesbrough föll mot tabelljumbon Coventry här närmst och det bör vara en varningsklocka, de infinner sig dessutom först på en 22:a plats i tabellen vilket helt klart öppnar upp för Millwall. 1X känns bra.

10. Stoke – Sheffield U, 2

Ytterligare en fin möjlighet och ett härligt drag, Sheffield toppar tabellen och är otroligt starka i år. De har bara förlorat en match och samtidigt vunnit 7 av 11 ligamatcher. En självklarhet i jakten på Premier League. Spiken till 36% lockar därför, vi testar.

11. Swansea – Sunderland, 1X2

Alla tecken i match nummer 11, vidöppen tillställning mellan två svårslagna lag här på slutet, vi stänger varken dörren för gästerna eller hemmalaget. Given helgardering i vår bok.

12. West Bromwich – Luton, 1X

West Bromwich har spelat oavgjort i 7 av 11 matcher den här säsongen och krysset är därför en självklarhet här, ett tecken vi utgår från och fyller på med ettan då hemmaplansfördelen alltid väger tungt. Stabila 1X.

13. Wigan – Cardiff, 1X

Klasskillnad i dagsläget, Cardiff går svagt i Championship och Wigan är stabila, de förlorar sällan matcher och har bara två poäng upp till playoff-spel. Visst tidigt in, men de är med. 1X känns bra.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se