Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 6/10


Spela!
Datum: Torsdag 2022-10-06 21:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 40. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 40 med en jackpot på 3 000 000 kronor! Fotboll från Conference League och Europa League! Djurgården i fokus, bland annat, där de reser sydväst för spel mot belgiska Gent. Roma och Real Betis drabbar samman i en på förhand superspännande fight och ett otroligt pressat Fiorentina ska lira fotboll i Skottland. Det och mycket mer! Vi har gjort analysen och klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

1. Gent – Djurgården, 1

Kryss mot Molde borta och storvinst över Shamrock Rovers senast, vi räknar med att Gent vinner torsdagens möte mot Djurgården, skillnaden tydlig, trots att man gått svagt i ligaspelet.

2. Arsenal – Bodö/Glimt, 1X

Arsenal fullständigt flyger fram i dagsläget och toppar fortsatt Premier League före Manchester City. Kan det komma att påverka deras Europa-spel en aning? Vi tror det. Bodö/Glimt är fräcka och krysset till under 10% är minst sagt spännande.

3. Roma – Real Betis, X2

Real Betis till runt 20% är bara ett måste här i Rom när hemmalaget tydligt bekräftat att de först och främst fokuserar på Serie A. De kommer dessutom närmst från en tuff bortamatch mot Inter. Trötta ben fäller de mot ett Europa-starkt Real Betis. X2!

4. Midtjylland – Feyenoord, X2

Feyenoord slog Sturm Graz med 6-0 i den senaste omgången av Europa League och är det bättre laget här, Midtjylland har vunnit 3 av 11 matcher i seriespelet den här säsongen och placerar sig föst sjua. Otroligt svagt. X2 räcker gott.

5. Braga – Royal Union SG, 1

Braga har vunnit 9 av sina 10 senaste matcher sett till alla tävlingar och det är inga siffror man skojar bort, de är att räkna med och toppar sin grupp på full pott. Noll insläppta dessutom. Det blir en ny vinst på torsdag.

6. Freiburg – Nantes, 1X

Freiburg streckas högt och det med all rätt, Nantes har inte haft någon vidare säsong så här långt och går både tufft här och i ligaspelet. De föll mot Monaco i helgen med 4-1, vilket var deras tredje förlust på de fyra senaste matcherna. Krysset åker trots det med, Freiburg har ett tufft spelschema framför sig och har inte en trupp för att bibehålla kvalitén över en längre tid.

7. Rennes – Dynamo Kiev, 1

Egentligen allt talar för att Rennes vinner det här mötet relativt tryggt, de må streckas skyhögt men här ser vi inga som helst anledningar till att slösa på några tecken. Klasskillnad så det skriker om det i dagsläget. Dynamo Kiev har det kämpigt.

8. Fenerbahce – AEK Larnaca FC, 1X

Fenerbahce är stora favoriter och streckas som väntat skyhögt mot AEK Larnaca, vi litar dock inte på de fullt ut och ser rimligheten i att plocka med krysset, gästerna står på tre poäng och de turkiska lagen är direkt ojämna i dessa sammanhang. Där är två anledningar till det. 1X!

9. Olympiakos – Qarabag, 1X

Minst en halvgardering här när Olympiakos agerar värd, det hör inte till vanligheten när grekerna står i centrum mot den här typen av motstånd, men de har allt annat än imponerat den här säsongen och står fortsatt på noll poäng i det här gruppspelet. 1X.

10. Hearts – Fiorentina, 1X2

Fiorentina har vunnit blott 1 av sina 10 senaste matcher sett till alla tävlingar, de är inte bra och fortsätter alltså att underprestera, trots att truppen faktiskt är bra. Vi stänger inte dörren för Hearts här utan nyttjar värdet. Alla tecken dock!

11. FC Basel – Slovan Bratislava, 1

Klasskillnad i vår bok, Basel toppar gruppen på full pott och agerar hemmalag, Slovan Bratislava föll samtidigt mot Pyunik med klara 2-0 senast här i Conference League. Det säger allt. Spiken given oavsett system.

12. Slavia Prag – CFR Cluj, 1X

CFR Cluj har tappat både kvalité och fart under de två senaste åren och är inte riktigt samma gäng som under 2020. Slavia Prag är bättre och bör vinna relativt tryggt här hemma, krysset åker dock med – Cluj har plockat mycket poäng i Europa under de senaste åren. Erfarenhet betyder något.

13. Rigas Futbola Skola – Basaksehir, X2

Basaksehir flyger fram på alla håll och kanter, tabelletta i Super Lig och fortsatt obesegrade där, här i Conference League står man på full pott och här har vi därför väldigt svårt att se att hemmalaget ska kunna stå emot. Krysset är dock spännande – en bortamatch är en bortamatch.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se