Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 27/9


Spela!
Datum: Tisdag 2022-09-27 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 39. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 39 med fortsatt fokus på Nations League, ödesmatch väntar Sverige när Slovenien tittar förbi på Friends Arena i den absolut sista gruppspelsmatchen. Bara trepoängaren gäller för Sverige om de har planer på att spela kvar i B-divisionen. Norge och Serbien går för gruppvinsten och Portugal och Spanien drabbar samman. En fin tisdag! Även fotboll från League Two och MLS. Vårt spelförslag finner ni här nedanför. Lycka till!

1. Sverige – Slovenien, 1 2

Ett kryss hjälper inte Sverige på något sätt utan det gäller att vinna här på Friends för att få spela kvar i B-divisionen, det bör öppna upp matchbilden en aning och det finns kvalité hos Slovenien. De slog Norge här närmst. Gaffeln framför 1X – Sverige streckas skyhögt (10% är inne på Slovenien i skrivande stund).

2. Norge – Serbien, 1X2

Gruppfinal och en vidöppen sådan, både Norge och Serbien står på 10 poäng och har stått för ett fint gruppspel. Vi kan varken stänga dörren för Norge eller Serbien. Alla tecken åker med!

3. Portugal – Spanien, 1X

Spanien har inte alls kommit upp i nivå i Nations League och hemmaplansfördelen får därför 1X att kännas bra, Portugal är bättre i dagsläget och har dessutom en bättre trupp.

4. Schweiz – Tjeckien, 1X

Schweiz streckas skyhögt och det inte för allt för förståeliga skäl, Tjeckien kan mycket väl streta emot och lösa krysset här. Krysset måste med.

5. Irland – Armenien, 1X

Irland har vunnit en av fem matcher i Nations League och streckas till runt 90%. Det finns bara en sak att göra här, 1X är det givna valet. Armenien kan mycket väl hålla 0-0.

6. Ukraina – Skottland, 1X

Slaget om förstaplatsen! Ukraina säkrar vid vinst på tisdag en gruppseger samtidigt som krysset räcker för Skottland. En tät drabbning, men det lutar åt Ukraina i vår värld, de kommer närmst från en 5-0-vinst och har ett bra lag.

7. Albanien – Island, X2

Island har endast spelat oavgjort i Nations League så här långt och av den anledningen måste vi utgå från krysset, allt talar för att vi får bevittna en ny tät drabbning här i Tirana. Tvåan är därför också spännande till runt 18%. Ett härligt drag!

8. Grekland – Nordirland, 1

Nordirland ligger sist i gruppen med Cypern och Kosovo ovanför sig, det tycker vi sammanfattar situationen väldigt väl. Det var ett tag sedan Nordirland var bra på fotboll. Given spik.

9. Kosovo – Cypern, 1

Kosovo har det bättre laget och lirar på hemmaplan, det är tillräckligt betryggande för att spiken ska kännas bra. Vedat Muriqi leder sitt Kosovo till en trea här på hemmaplan.

10. Malta – Israel, 2

Träningslandskamp där vi räknar med att den stora favoriten håller, det skiljer ett par nivåer här. Malta förlorade mot Estland här närmst. Det säger allt.

11. Grimsby Town – Carlisle, X2

Vi jobbar in fina 10% på Carlisle här i en på förhand tät kamp, Grimsby har tappat poäng i fyra av fyra hemmamatcher den här säsongen. De är uppenbarligen allt annat än en garanti. X2 måste testas i och med streckfördelningen.

12. Mexiko – Colombia, X2

Träningslandskamp i Santa Clara i Kalifornien. En otroligt öppen match på förhand såklart, men Colombia har gått stark och vunnit fyra raka matcher vilket öppnar upp för ”bortaseger”. Vi väljer X2 framför 1X.

13. Seattle Sounders – Cincinnati,1

Hemmaplansfördelen väger som alltid tungt i MLS och vi har ingen som helst anledning att tro att något ska förändras. Seattle har vunnit nio matcher på hemmaplan den här säsongen och bör ha en god chans här – jagar sin tredje raka i Seattle.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se