Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kroatien - Danmark


Spela!
Datum: Torsdag 2022-09-22 20:45
Land: Kroatien
Liga: National League
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.30
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Mycket talar för en målsnål tillställning här i Zagreb under torsdagen men vi går emot spelbolagen, oddset har trissats upp lite väl mycket.

Nations League rullar igång igen där det är dags att sätta punkt för gruppspelet som avslutas i samband med den här landslagssamlingen. Fyra omgångar in är vi, och två matcher vardera har Kroatien och Danmark kvar som i dagsläget får anses vara favoriter till att vinna grupp 1.

Danmark toppar gruppen på nio poäng och två pinnar färre har Kroatien samlat ihop, ett något överraskande utfall då vi även har Frankrike i gruppen, som ännu inte vunnit en match. Fransmännen står på två poäng fyra omgångar in och har otroligt nog längre ingen möjlighet att sluta först. Det lär bli Danmark eller Kroatien och vinner Danmark torsdagens möte, ja då är det hela redan klart.

Och det är utfall vi mycket väl kan se framför oss här i Zagreb, Danmark har minst sagt varit otroliga under de senaste månaderna och har fullständigt flugit fram – i alla sammanhang. Det här är ett landslag att räkna med och därför är det på alla sätt och vis en stor uppgift Kroatien har framför sig. Kroaterna har som bekant varit på väg ner ett bra tag, sedan VM 2018 och även fastän formkurvan pekat uppåt i årets Nations League, så är det alldeles för få matcher att dra slutsatser av. Det är minst sagt svårt att placera det kroatiska landslaget, men kvalitén finns och världsspelarna likaså och därför konstaterar vi även att vi har att göra med en vidöppen tillställning i Zagreb. Det kommer vi inte från eftersom att det finns ytterligare en aspekt att ta hänsyn till, hur mår egentligen spelarna efter en intensiv säsongsinledning och inför ett världsmästerskap som rullar igång i november månad? Hur seriöst tar man UEFA Nations League egentligen?

Danmark gjorde 30 mål på 10 matcher i VM-kvalet och har bara fortsatt att producera mål under de senaste månaderna, här närmst i Nations League, i juni månad gjorde man bland annat två mål mot Frankrike i Paris och har även i tre av fyra matcher producerat lika många antal mål. Man föll dock mot Kroatien med 1-0 på hemmaplan, i en tät tillställning med få målchanser, och av den anledningen är även oddset superintressant på överspelet inför torsdagens returmöte mellan lagen. No Account Bet utgår från att vi får se samma typ av möte här i Zagreb som på Parken.

Kroatien är ett målsnålt gäng, därför finns det fog för, och en förståelse för att spelbolagen är inne på att vi kommer att få bevittna en ny målsnål tillställning på torsdag. Det finns anledningar att tro det men vi tycker spelbolagen överdriver en aning när de ställer fram 2.33 gånger degen för över 2.5 mål i matchen, detta eftersom att det är första landskampen på ett bra tag, Danmark går dessutom för gruppvinsten och kan mycket väl sätta tonen i Zagreb. Österrike gjorde trots allt tre mål på Kroatien i Osijek i juni månad, addera därtill eventuellt slitna spelare som mycket väl kan ha tankarna på annat håll. Det är en otroligt intensiv period för dessa spelare, tränarna för respektive lag kan även testa lite nytt då VM väntar runt hörnet.

Så det finns minst sagt detaljer som talar för ett annat Kroatien på torsdag, att de lite går ifrån sitt vanliga jag och vi väljer därför att klicka in just över 2.5 mål i matchen och gör det som sagt till mycket fina 2.30 gånger insatsen hos ComeOn. 2-1 åt något håll. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se