Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 10/9


Spela!
Datum: Lördag 2022-09-10 17:30
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stor analys och spelförslag till Stryktipset vecka 36. Noggrann genomgång av alla 13 matcher på kupongen. Ingen Premier League-fotboll!

1. Sampdoria – Milan, 2

Om Sampdoria var trötta i fjol är de ännu tröttare den här säsongen, det finns en stor risk att de ryker nästa år och vi kan därför inte se de plocka poäng mot ett stabilt Milan – Sampdoria har ännu inte vunnit en match.

2. Inter – Torino, 1X

Torino är stabila bakåt och är svårslagna, här finns därför alla anledningar att titta närmre på det mittersta tecknet, Inter har inte alls övertygat och streckas högt här. 1X!

3. Cadiz – Barcelona, 2

Barca streckas skyhögt men här finns det inga som helst anledningar att blicka bort mot ettan eller krysset, klasskillnad på samtliga plan och det här vinner Barcelona enkelt. Cadiz står på 0 poäng och har en målskillnad som lyder 0-10 inför omgång 5.

4. Atletico Madrid – Celta Vigo, 1X2

Celta Vigo har fått en bra start på säsongen och kommer närmst från en storvinst i ligaspelet, mot svagt motstånd förvisso men här finns anledningar att titta närmre på både krysset och tvåan tycker vi, Atletico streckas högt och har ofta svårt att göra mål. Det blir vår helgarderingsfight!

5. Schalke 04 – Bochum, 1X

Ångestmöte deluxe här när både Schalke och Bochum jagar säsongens första trea, vi väljer att gå på hemmaplansfördelen och klickar in 1X, känns okej här då Bochum var direkt usla (fem förluster av fem möjliga).

6. Marseille – Lille, 1

Marseille orsakade mycket problem för Tottenham i veckan och är uppenbarligen att räkna med i år, de går starkt i ligaspelet och toppar tabellen inför omgång 7 tillsammans med PSG (5-1-0). En tydlig indikation på att man gör mycket rätt. Spiken intressant till runt 50%.

7. Degerfors – Mjällby, 1X

Degerfors har noterats för fyra poäng på de två senaste omgångarna i Allsvenskan och har därmed kvalplatsen intakt, krysset mot Häcken sticker ut från den senaste omgången, dessutom på Bravida – vi väljer 1X – Degerfors har plockat poäng i 6 av 10 hemmamatcher den här säsongen.

8. Odense – FC Köpenhamn, X2

FC Köpenhamn har lirat fotboll mitt i veckan och har dessutom varit allt annat än en garanti här i Danmark, krysset måste med här när FC Köpenhamn jagar sin blott femte seger i ligan.

9. Lilleström – Strömsgodset, 1X

12 poäng skiljer Lilleström och Strömsgodset åt i tabellen inför omgång 22 och det sammanfattar det hela bra tycker vi, skillnaden är uppenbar men hemmalaget har börjat skaka lite, två raka poängtapp får oss att klicka med krysset.

10. Ajax – Heerenveen, 1

Ajax har vunnit fem av fem matcher i ligaspelet och krossade Rangers i premiärrundan av Champions League, de må streckas högt här men det spelar ingen roll, Ajax kommer att vinna och därför spikar vi de också. Klasskillnad!

11. Excelsior Rotterdam – FC Emmen, 1 2

Svag form i båda läger här där främst hemmalaget lidit stort under de senaste veckorna, tre raka torsk och 15(!) insläppta är facit men Emmen går även de svagt och vi testar därför gaffeln här, Excelsior är i desperat behov av en vändning – kan komma en reaktion här.

12. KV Oostende – Eupen, 1X

Fyra torsk på de fem senaste omgångarna är facit för både KV Oostende och Eupen som även står på exakt lika många poäng, med det sagt väljer vi endast att gå på hemmaplansfördelen här, 1X känns okej då Oostende närmar sig i sina senaste matcher.

13. Oud-Heverlee Leuven – Charleroi, 1X

Positiv trend hos hemmalaget inför det här mötet, sju poäng på de tre senaste omgångarna är facit och då har de dessutom stått emot Anderlecht. 1X får agera lås, känns riktigt bra här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se