Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 8/9


Spela!
Datum: Torsdag 2022-09-08 21:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 36. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 36 med fotboll från Europa League och Conference League! Fotbollen i Europa är äntligen tillbaka och det är svårt att inte nämna Djurgården i det sammanhanget, kul med en svensk klubb i det här rummet och i just den gruppen, med Shamrock Rovers, Gent och Molde. Slutspelet är helt klart inom räckhåll och vi räknar med att DIF får bästa möjliga start under torsdagen. Det och mycket mer här nedanför när vi i vanlig ordning bjuder på en stor analys och ett spelförslag. Häng med och stort lycka till!

1. Manchester United – Real Sociedad, 1X

Stor insats av Manchester United i helgen och även den på Old Trafford, vi räknar med att United är ett steg större än Real Sociedad här under torsdagen, tät kamp kan det komma att bli men hemmaplansfördelen avgörande i slutändan. 1X räcker gott.

2. Lazio – Feyenoord, 1

Lazio streckas högt men detta av en anledning, vi kan inte se Feyenoord stå emot här i Rom utan räknar med att Lazio inleder här Europa-äventyret med en bergsäker trea. Ettan given.

3. Nantes – Olympiakos, X2

Svag form i hemmalägret får oss att blicka bort mot det mittersta tecknet, samt tvåan. Olympiakos börjar sakta men säkert komma in i säsongen 22/23 efter en trög start ute i Europa, den grekiska ligan är igång nu och tre vinster på de fyra senaste matcherna är facit. X2 nästintill ett måste sett till streckfördelningen.

4. Röda Stjärnan – Monaco, X2

Det är alltid en stor utmaning att lira boll i Belgrad men vi håller Monaco betydligt högre här, kan komma att bli lite jämnt inledningsvis men i slutändan så är det en befogad favorit vi har att göra med. X2 får agera lås.

5. Sturm Graz – Midtjylland, 1X

Midtjylland har gått trögt under de senaste veckorna och bara vunnit en av sina fem senaste matcher sett till alla tävlingar, Sturm Graz blir därför en tuff nöt att knäcka, de är riktigt bra och numer ett lag att räkna med i dessa sammanhangen. 1X känns bra.

6. Ferencvaros – Trabzonspor, 1X2

Vidöppen tillställning i Ungern, Ferencvaros må flyga fram i den inhemska serien men är svåra att sätta fingret på väl ute i Europa, detsamma gäller Trabzonspor som misslyckades stort i CL-kvalet när de föll mot Köpenhamn. En aning överraskande. Alla tecken åker med.

7. Freiburg – Qarabag, 1

Freiburg vet vi är bland de fem, sex främsta lagen i Bundesliga i dagsläget och ett Qarabag räknar vi därför med att man städar undan relativt tryggt. Framgångarna är allt annat än tillfälliga, formen dessutom väldigt fin. Etta!

8. Omonia Nicosia – Sheriff Tiraspol, X2

Champions League-fotboll i fjol och Europa League i år, Sheriff Tiraspol ser till att ta sig ut i Europa och inte bara det, man besegrade bland annat Real Madrid i fjol och det är samma typ av Sheriff vi har att göra med i år, mycket spets i den här truppen. X2 känns bra.

9. Shamrock Rovers – Djurgården, 2

Klasskillnad i vår bok, vi räknar med att Djurgården plockar sex pinnar mot Shamrock Rovers i det här gruppspelet och visst lockar det mittersta tecknet här men DIF håller, de är otroligt bra just nu.

10. Molde – Gent, 1

Molde fullständigt flyger fram i dagsläget och lirar på en egen nivå i Norge, 4-1-vinst mot Bodö/Glimt blev det här närmst i helgen och tittar vi tillbaka ytterligare två matcher, så kan vi konstatera att Molde även där noterats för fyra mål – 12 mål på de 3 senaste. Etta!

11. Sivasspor – Slavia Prag, X2

Sivasspor har ännu inte vunnit en match under säsongen 22/23 utan fyra förluster och tre kryss är facit sett till alla tävlingar. Vi minns dessutom dubbelmötet mot Malmö FF och konstaterar enbart att skillnaden är tydlig här, Slavia Prag är det bättre laget. X2 känns riktigt bra.

12. Slovan Bratislava – Zalgiris, 1X

Här finns anledningar att titta lite närmre på det mittersta tecknet då Zalgiris trots allt slog ut Malmö FF ur ett kvalspel, Slovan är samtidigt långt från en garanti i dessa sammanhang och streckas trots det skyhögt (81%). 1X ett måste.

13. FC Vaduz – Apollon Limassol, X2

Liechtenstein vs Cypern! Fördel Cypern och Apollon här och det vore inte direkt överraskande om Vaduz landade in noll vinster i det här gruppspelet, mycket talar för det utfallet när de gör sina första minuter i Europa. X2 känns bra här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se