Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 21/8


Spela!
Datum: Söndag 2022-08-21 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 33. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 33 med en minst sagt fantastisk kupong! Allt är i sin ordning när matcher från Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Allsvenskan uppenbarar sig och vilken söndag vi har framför oss! Bland annat, Atalanta – Milan, Atletico Madrid – Villarreal och Real Sociedad – Barcelona! Det är bara att köra igång!

1. Leeds – Chelsea, 2

Chelsea stod för en fantastisk insats mot Tottenham och förtjänade samtliga tre pinnar. De kommer här istället. Spiken given.

2. Newcastle – Manchester City, X2

Manchester City streckas som väntat skyhögt och det utnyttjar vi, det är tidigt in på säsongen och Newcastle har en del kvalité i laget – skrällen inte en omöjlighet! X2!

3. West Ham – Brighton, 1 2

I dagsläget bara 16% som är inne på Brighton och det är en aning överraskande, West Hams svaga start i Premier League, i kombination med att de lirat Europa-fotboll mitt i veckan öppnar helt klart upp för gästerna – Brighton är dessutom riktigt bra. Gaffeln testas.

4. Atalanta – Milan, X2

Öppen tillställning så här i tredje omgången, Atalanta var dock en besvikelse i fjol och vi räknar med att få se samma typ av Atalanta säsongen 22/23 – de kommer inte att utmana de randiga lagen om ett ligaguld. Milan kommer dock att vara där. X2 känns bra.

5. Bologna – Verona, 1X

Det blev förlust för båda lagen i premiären och det är tidigt in på säsongen, vi väljer att gå med strömmen och gör det i princip enbart tack vare hemmaplansfördelen. Verona släppte in fem baljor mot ett nedmonterat Napoli. 1X känns ok!

6. Athletic Bilbao – Valencia, 1

Athletic Bilbao hade i princip fem 100-procentiga målchanser mot Mallorca i premiären men utnyttjade inget av dem och tappade två pinnar. Otroligt klantigt. Det lossnar här istället, i andra raka hemmamatchen – spiken till runt 50% är spännande.

7. Atletico Madrid – Villarreal, 1X

Atletico Madrid flög fram i premiären och slog Getafe med klara 3-0 efter tre assist av Felix och två baljor av Morata. Bästa möjliga start öppnar upp för ytterligare en trea här. Villarreal är dock bra, de flög ur startblocken de också och krysset åker därför med.

8. Real Sociedad – Barcelona, X2

En ganska så blek insats av Real Sociedad i premiären får oss att tvivla på att de har en ”skräll” i sig här mot FC Barcelona. Vi räknar med att Barca steppar och att Lewy sätter dit säsongens första och kanske till och med andra. Minst kryss!

9. Lille – PSG, 2

Inget snack om saken här, trots att stämningen inte är på topp i PSG-lägret. Här tänker vi såklart på Mbappe och bland annat Neymar. Klasskillnad, på samtliga plan. Tvåa!

10. Norrköping – AIK, 1X2

En given helgardering här, varken Peking eller AIK går att lita på och mötet känns vidöppet så här långt. AIK måste reagera efter veckans förlust, men kan vara slitna. Peking? Det återstår att se hur det hela slutar. 1X2!

11. Sundsvall – Helsingborg, 1X

Sundsvall, Helsingborg och Degerfors för sin egna strid om kvalplatsen i Allsvenskan och är tydligt ett steg mindre än samtliga lag. Det blir väldigt sällan poäng för de här lagen på bortaplan. 1X!

12. Mjällby – Malmö FF, 2

Malmö FF spände musklerna mot turkiska Sivasspor och har halva foten inne i ett gruppspel i Europa League. Det öppnar upp för ett Malmö FF som går för det på söndag – har råd att gå på 100%.

13. Värnamo – Elfsborg, X2

Elfsborg har lirat oavgjort i tre raka omgångar och ser en aning mer stabila ut. Det finns dock ännu mer utrymme för förbättring, trepoängaren vore ett stort steg i rätt riktning här. X2 testas mot Värnamo.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se