Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 18/8


Spela!
Datum: Torsdag 2022-08-18 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 33. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 33 med en jackpot på 2 500 000 kronor! Fortsatt stort fokus på Europa-fotbollen där samtliga 13 matcher den här veckan fylls på med hjälp av just matcher från Europa League och Europa Conference League. Vi har bland annat Malmö FF och AIK med på kupongen och sparkar igång analysen direkt – ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Spelförslaget nedanför. Lycka till!

1. Malmö FF – Sivasspor, 1X

Sivasspor har fått en tung start på säsongen nere i Turkiet och hunnit med att förlora med 4-0 mot Trabzonspor (supercupen) och 3-0 mot Adana Demirspor. Båda på bortaplan, där man är klart sämre sett till siffrorna från de senaste åren. Malmö fixar krysset hemma. 1X känns okej mot fjolårets tabelltia i Super Lig.

2. Apollon Limassol – Olympiakos, X2

Olympiakos löste till slut avancemanget mot Slovan Bratislava via straffar och nu är det onekligen dags att höja sig ytterligare ett snäpp efter en trög inledning, det finns mycket fotboll i grekerna och man är klart bättre här. X2 klickas in.

3. HJK – Silkeborg, 1X

Tät nordisk fight här i Finland och det blir hemmaplansfördelen som får oss att välja HJK, de slog ut Maribor efter totala 3-0 och ska ha en god chans mot Silkeborg. 1X känns okej.

4. Ludogorets – Zalgiris, 1

Inget snack om saken, Zalgiris slog förvisso ut Malmö FF men Bodö/Glimt visade tydligt vilken nivå Zalgiris faktiskt infinner sig på, Ludogorets är dessutom pålitliga i dessa sammanhang. Ettan känns bra, trots att hemmalaget streckas skyhögt.

5. Pyunik – Sheriff Tiraspol, X2

Pyunik hade ingenting alls att säga till om i dubbelmötet mot Röda Stjärnan (7-0) och Sheriff infinner sig möjligtvis inte riktigt på samma nivå, men de är närmre Röda Stjärnan än Pyunik – de lirade CL fotboll så sent som i fjol (slog Real Madrid med 2-1 på Santiago Bernabeu). X2 agerar lås.

6. FC Zurich – Hearts, 1

Tydlig skillnad på Schweiz och Skottland i vår bok, åtminstone sett till lagen under Celtic och Rangers, vi räknar med att FC Zurich vinner enkelt på torsdag. Kupongens mest givna spik.

7. Austria Wien – Fenerbahce, X2

Två lag som inte riktigt är helt varma i kläderna än utan som endast har runt 4-5 matcher i sig under den nya säsongen, Austria Wien gör dessutom sina första Europa-minuter vilket vi tycker öppnar upp för Fenerbahce, som hunnit slå ut Slovacko. Addera därtill att Austria Wien placerar sig sist i den österrikiska ligan efter fyra spelade omgångar. X2 känns bra.

8. FC Slovacko – AIK, 1X2

Vidöppen tillställning i och med status på AIK, det lutar en aning mer åt hemmalaget men Europa kan mycket väl boosta igång AIK, det är känslan så här på förhand och vi plockar därför med samtliga tecken här när AIK går all in. Bästa chansen på Europa på väldigt lång tid.

9. AZ Alkmaar – Gil Vicente, 1

Klasskillnad på alla plan när ett formstarkt AZ agerar värd mot Vicente. AZ har inlett säsongen bra, med två vinster i Eredivisie av två möjliga, och i Europa har de fullständigt flugit fram – 7-0-vinst över Dundee United senast. Etta!

10. CSKA Sofia – FC Basel, X2

Basel var illa ute mot Bröndby i förra veckan men löste avancemanget till slut efter straffar, i ligaspelet har man dessutom gått trögt vilket kan komma att öppna upp för CSKA Sofia här. Vi håller dock fortsatt ett Basel högre, det var ett tag sen CSKA Sofia var riktigt bra. X2 känns därför okej.

11. Maccabi Tel Aviv – Nice, 2

Nice har inlett säsongen i Ligue 1 helt okej med två raka kryss mot två knepiga motstånd, här sänks dock svårighetsgraden och i Europa vill man lira. Vi tycker därför spiken är given, Maccabi Tel Aviv räcker inte till.

12. NK Maribor – CFR Cluj, X2

CFR Cluj är det bättre laget av dessa två och är som bekant duktiga i dessa sammanhang, de har bjudit på fina insatser i Europa under de senaste åren och är pålitliga i vår bok – åtminstone mer pålitliga än ett Maribor från Slovenien. X2 känns bergsäkert.

13. Steaua Bukarest – Viking, 1X

All respekt för Vikings Europa-äventyr men efter det här dubbelmötet tar det slut, Steaua är tunga här hemma och är steget större i vår bok – bör vinna någorlunda komfortabelt. Bergsäkra 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se