Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 11/8


Spela!
Datum: Torsdag 2022-08-11 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 32. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 32 med fortsatt fokus på kvalspelet till Europa League och Europa Conference League. Malmö FF, AIK och Djurgården finns samtliga tre med på kupongen och vi håller ett extra öga på AIK som är illa ute efter bara 1-1 på Friends Arena. Superspännande retur nere i Nordmakedonien. Malmö och Diffen redan vidare. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Hela spelförslaget hittar ni här nedanför. Lycka till!

1. F91 Dudelange – Malmö FF, X2

F91 Dudelange stod emot Malmö FF i 54 minuter på Eleda Stadion i förra veckan, det blev dessutom torsk för Malmö i helgen och krysset blir därför en aning intressant. Bara 21% har med tecknet. Det måste med!

2. Slovan Bratislava – Olympiakos, X2

Olympiakos är såklart bättre än vad resultaten i kvalen vittnar om, den grekiska ligan är ännu inte igång men Olympiakos blir varmare i kläderna för varje 90 minutare som passerar. Har ett par matcher i sig nu. X2 känns därför bra.

3. FC Slovacko – Fenerbahce, 2

3-0 hemma i Istanbul talar sitt tydliga språk, skillnaden är markant och utgångsläget passar den turkiska klubben perfekt. FC Slovacko behöver göra minst tre mål, vilket öppnar upp för gästerna. Fenerbahce vinner igen.

TILLFÄLLIG VÄLKOMSTBONUS hos Unibet: 100% upp till 1000 SEK (fram till den 14 augusti). Passa på! Läs mer här!

4. Partizan Belgrad – AEK Larnaca, 1

Partizan Belgrad streckas skyhögt men vi ser trots det ingen som helst anledning till att varken titta mot det mittersta tecknet eller en bortaseger, skillnaden stor och hemmaplansfördelen ytterligare en enorm fördel. Ettan given.

5. Shkendija Tetovo – AIK, X2

AIK har inte råd att åka ur Europa Conference League och gör man detta vore det inte någon överraskning om Grzelak ryker, oacceptabel insats senast behöver följas upp med något bättre här. Vi kör X2 i AIK:s ödesfight.

6. Djurgården – Sepsi OSK, 1

Inget snack om saken här när DIF kliver in med en 3-1-vinst från Rumänien, tufft spelschema är ett faktum men Sepsi är inne i en liknande period men går tillskillnad från DIF svagt. Skillnaden stor. Etta!

7. Aris Thessaloniki – Maccabi Tel Aviv, 1 2

Maccabi slog Aris med 2-0 på hemmaplan och har ett perfekt utgångsläge inför returen. Att bara 17% har med tvåan gör det hela intressant, vidöppen tillställning här och den grekiska ligan är ännu inte igång. Gaffeln testas.

8. FC Basel – Bröndby, 1X

Det blev vinst för Bröndby i Danmark i förra veckan men trots det fördel Basel i vår värld, de är bättre och vänder högst troligt på steken här hemma. Vi låser med 1X.

9. Hapoel Beer Sheva – Lugano, 1X2

Hapoel Beer Sheva streckas till runt 60% vilket måste utnyttjas, Lugano är inte alls så dåliga som tabellen påvisar utan håller fortsatt på att bli varma i kläderna – i fjol bara sex pinnar från Young Boys när säsongen var färdigspelad. Hapoel kan man slå. 1X2 i en öppen fight.

10. Hibernians – Rigas Futbola Skola, 1X

1-1 i Lettland öppnar upp för Hibernians i returmatchen på Malta, sett till oddssättningen är Riga snäppet vassare men samtidigt drömläge för den maltesiska klubben. Kan skriva historia. Vi klickar in 1X.

11. Lech Poznan – Vikingur Reykjavik, 1

Lech Poznan är minst ett snäpp bättre än motståndet för dagen och vi kan därför inte annat än att spika de här hemma i Poznan. Visst, förlust på Island men det bör bara betyda att man steppar upp och höjer nivån här.

12. Panathinaikos – Slavia Prag, X2

Slavia Prag är riktigt bra och vi vet dessutom att det här gänget har massvis med erfarenhet från dessa sammanhang, det här är ingenting nytt för dem och med en 2-0-vinst i bagaget kan vi inte se de tappa det här. Den grekiska ligan är dessutom inte igång än. X2 känns bra.

13. St. Patricks – CSKA Sofia, 1 2

St. Patricks vann med 1-0 nere i Bulgarien men vi räknar inte bort CSKA Sofia förrän det är helt klart, de har mer i sig och står som favoriter hos spelbolagen, trots bortaplansspel. Gaffeln testas i en på förhand öppen match.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se