Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lyon - AC Ajaccio


Spela!
Datum: Fredag 2022-08-05 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Spel: Lyon -1.25 mål
Odds: 1.80
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Lyon har förstärkt kraftigt i sommar med Lacazette, Tolisso och bland annat Tagliafico in. Det blir minst en Champions League-plats efter den misslyckade säsongen i fjol.

Ligue 1 är tillbaka och bjuder till i form av en fight under fredagskvällen, den mellan Lyon och nykomlingen AC Ajaccio där såklart det mesta talar för att hemmalaget drar det längsta strået.

Lyon var under fjolåret allt annat än en garanti i betting-väg utan snarare tvärtom, var de ett stort misslyckande och slutade först på en åttondeplats i tabellen med blott 17 vinster efter 38 spelade omgångar. Vi tror dock på helt andra siffror i år och är inne på att vi kommer att få se ett starkt och pålitligt Lyon igen, som under tidigare upplagor där de på hemmaplan varit lite av en garanti.

Anledningen till detta grundar vi i vad ingressen även påpekar, Lyon förstod väl att fjolårets säsong var direkt oacceptabel och att det var ett stort, stort misslyckande för hela föreningen. Därför har de också tydligt agerat i sommar och förstärkt truppen ordentligt, samt behållit sina bästa spelare från i fjol. Lacazette vet vi är lite av en mål-garanti i Ligue 1, han har nätat i två raka träningsmatcher inför fredagen och Tolisso sägs vara spelredo efter att ha missat spel här under de senaste veckorna. Tagliafico är varm i kläderna och en bra förstärkning på vänsterbackspositionen, så mycket pekar åt att Lyon faktiskt står för en fin säsong. De flesta är inne på att man är den självklara utmanaren till PSG, och det skriver vi under på – det blir minst CL-spel nästa säsong.

AC Ajaccio är som sagt nya i Ligue 1 för i år och en nykomling är alltid en nykomling och vi räknar därför med att de får det tufft i jakten på ett nytt kontrakt i Frankrikes högstaliga. Vi vet att det här gänget har en otrolig defensiv, eller åtminstone att de hade det i fjol när de bara släppte in blott 19 mål på 38 spelade omgångar, men just offensiven, tror vi kommer att vara det som fäller dem i och med att den känns alldeles för svag för att kunna mäta sig med de andra lagen i Ligue 1 – bara 39 gjorda i Ligue 2 i fjol. Alltså 39-19 i målskillnad, lite av ett Atletico Madrid och trots att det är imponerande att hålla tätt, så behöver man högst troligt göra fler mål när kvalitén går upp ett snäpp här.

En aning trögstartad premiär räknar vi med att få se här men i och med förstärkningarna Lyon ändå gjort, så har vi svårt att se att de inte ska vinna den här premiären. De spelade oavgjort mot Inter senast och besegrade Feyenoord i matchen innan, två mål gjorda i vardera match och vi räknar med samma utfall här på fredag. Att Lyon sätter dit två till slut.

Därför investerar vi också en slant i Lyon (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – och gör det till fina 1.80 gånger insatsen hos MrGreen. 2-0 och en bra start för Lyon! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se