Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 31/7


Spela!
Datum: Söndag 2022-07-31 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 30. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 30 med fokus på EM-finalen, franska supercupen och bland annat Allsvenskan! En minst sagt härlig söndag, där säsongstart nu närmar sig snabbt ute i Europa. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering.

1. England – Tyskland, 1X

It's coming home. Vi har svårt att se att England, här på hemmaplan, med vinsten över Sverige i bagaget ska förlora den här finalen. Tyskland är bra, men ändå större fördel England på Wembley. 1X känns okej.

2. PSG – Nantes, 1

PSG, som väntat skyhögt streckade i franska supercupen men här kan vi inte annat än att spika dem, klasskillnad på samtliga plan och vi räknar med minst en tvåmålsseger.

3. Elfsborg – Häcken, 1 2

Häcken föll tungt mot DIF i seriefinalen efter att ha haft ledningen och det öppnar upp för en ny miss, det må vara ett formsvagt Elfsborg men de har alltid en trea i sig i Borås. Gaffeln intressant.

4. Hammarby IF – Värnamo, 1

ALLT talar för att Hammarby vinner söndagens möte mot Värnamo. De har radat upp tre raka 3-0-vinster i Allsvenskan och fullständigt flyger fram, det gör som bekant inte Värnamo. Vi kan inte annat än att spika Bajen.

5. Sirius – Mjällby, 1X

Mjällby är ute efter krysset i Uppsala och kan mycket väl få med sig en poäng mot Sirius, inte mer dock, vi håller Sirius högre och de är dessutom inne i en bra period. Förlust mot Malmö, men innan dess positiva resultat. 1X.

6. Utsikten – Örgryte, X2

Ett formsvagt Utsikten streckas något högt här tycker vi och trots att Örgryte inte levt upp till förväntningarna så undviker de ofta en förlust. Vi testar X2 i en på förhand öppen fight.

7. Västerås – Öster, X2

Öster har blott ett poäng upp till direktplatsen till Allsvenskan och vann här närmst över Eskilstuna med 3-2 i en mini-seriefinal. Positiv period, vi väljer X2 när ett sämre Västerås agerar värd.

8. Sarpsborg – Lilleström, 2

Tuff bortamatch väntar för överraskningsgänget Lilleström, Sarpsborg är bra men Lilleström, i dagsläget bättre. Vi tycker tvåan till runt 45% är ett härligt drag, en liten chansning men mod krävs emellanåt.

9. Molde – Strömsgodset, 1X

Molde har lirat fotboll ute i Europa i veckan vilket öppnar upp för en tröttkört gäng, de ska dock göra jobbet här oavsett status på truppen, skillnaden är stor men vi väljer att ha med krysset till runt 11% – stå emot Strömsgodset!

10. Silkesborg – Bröndby, 1X

En positiv start på säsongen för Silkesborg som här närmst besegrade Midtjylland med 3-1 på bortaplan. En väldigt bra insats, vilket öppnar upp för nya poäng för hemmalaget. 1X testas på JYSK Park – Bröndby har dessutom lirat boll i veckan.

11. Viborg – FC Köpenhamn, X2

Viborg lirade fotboll så sent som i torsdags vilket lär påverka den här inte allt för breda truppen, Köpenhamn är bättre och plockar poäng. Vi låser det hela med X2 – bergsäker lösning i match nummer 11.

12. Young Boys – Grasshoppers, 1

Young Boys har inlett säsongen strålande med fyra vinster av fyra möjliga, 11-0 i målskillnad dessutom och det är bara att konstatera att de är steget större här. Grasshoppers kommer att få det kämpigt. Spiken är given i vår bok.

13. Ljungskile – BK Olympic, 1X2

Det skiljer bara ett poäng Ljungskile och BK Olympic åt i tabellen men trots detta streckas Ljungskile skyhögt, både krysset och tvåan är ett måste när ett formstarkt Olympic reser norrut – 12%(!) på tvåan. 1X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se