Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 30/7


Spela!
Datum: Lördag 2022-07-30 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 30. Noggrann genomgång av alla 13 matcher på kupongen.

Stryktipset tips vecka 30 med en jackpot på 6 000 000 kronor! Community Shield där Liverpool och Manchester City gör upp om säsongens första ”titel”! Dessutom premiäromgång i Championship och fotboll från Allsvenskan och Superettan! En minst sagt härlig lördag är vad vi har framför oss, vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

1. Liverpool – Manchester City, 1X2

Community Shield, dvs FA Cupen-vinnaren vs PL-mästaren, och i det här fallet är finalen väldigt talande för hur det ser ut i England, de två bästa lagen i Liverpool och Man City gör upp på King Power Stadium. Vi kan inte annat än att välja samtliga tecken. Vidöppet!

2. Blackburn – QPR, 1X

Premiär i Championship. En omöjlig premiäromgång brukar känslan vara, den är precis likadan inför säsongen 22/23. Vi går på hemmaplansfördelen i den här på förhand täta kampen mellan Blackburn och QPR. 1X får agera lås.

3. Cardiff – Norwich, 2

Norwich väntas göra precis samma resa som tidigare, dvs åka ur Premier League och ta sig direkt tillbaka till finrummet igen, de är så här på förhand det starkaste laget och har PUKKI. Vi tycker spiken till 32% är lockande och testar.

4. Blackpool – Reading, 1X

Reading förväntas få det tufft i årets upplaga av Championship och det vore inte alls överraskande om vi finner de långt ner i tabellen när vi närmar oss omgång 46. 1X känns därför okej när de agerar det gästande laget i en premiär.

5. Luton – Birmingham, 1

Ett något stabilare Birmingham förväntar vi oss att se i år men mycket är fortsatt oklart, Luton hade en wow-säsong i fjol och det blir svårt att toppa det men de är starka. Vi väljer ettan framför tvåan.

6. Millwall – Stoke, X2

Ännu en vidöppen kamp så här på förhand, det är svårt att placera både Millwall och Stoke som stod för okej säsonger i fjol, hemmaplansfördelen väger tungt men Stoke är starka på resande fot – dessutom trevligare värde. X2 testas.

7. Rotherham – Swansea, X2

Allt talar så här på förhand för att Rotherham åker ur Championship direkt i år, sett till truppen är man det klart svagaste laget och därför kan vi inte annat än att välja Swanseas sida på lördag. En premiär är dock en premiär, vi vet heller inte var vi har Swansea – X2!

8. Wigan – Preston, 1 2

Wigan vann League One i fjol men Championship är som bekant någonting annat, de förväntas få det tufft i andradivisionen och är även favorittippade att åka ur, tillsammans med Rotherham och Reading. En premiär på hemmaplan kan dock ge de kraft, vi väljer i alla fall gaffeln och håller en extra tumme för Preston.

9. Middlesbrough – West Bromwich, 1

Svår premiär, för båda lagen. Både Middlesbrough och West Bromwich förväntas vara med och göra upp om playoff-platserna men anses samtidigt inte vara tillräckligt pålitliga och starka för att göra anspråk på top 2. Hemmaplansfördelen får fälla avgörandet här. Etta!

10. Hull – Bristol City, 1X

Vi förväntar oss att se Bristol City långt ner i tabellen i år och kan därför heller inte annat än att välja bort de i premiären mot Hull. Hemmaplansfördelen får 1X att kännas riktigt bra.

11. GIF Sundsvall – Varberg, X2

Det lyser rött i Varbergs resultatrad men motståndet har varit tufft, förluster mot Hammarby, Malmö och Elfsborg, men samtidigt poäng mot motstånd man är tänkta att plocka poäng mot – kryss mot Helsingborg och vinst mot Värnamo. Vi tror på kollektivet Varberg här. X2.

12. Eskilstuna – Dalkurd, 1

Toppen mot botten där hemmaplansfördelen dessutom uppenbarligen väger tungt, Eskilstuna är grymt starka här hemma och formen är bra. Given spik i vår bok – oavsett system.

13. Halmstad – Landskrona, 1X

Det finns nog ingen som håller något lag i Superettan högre än Halmstad i dagsläget, de ser ut att lösa uppflyttning relativt enkelt och har hela sju poäng ner till kvalplatsen och BP. Det blir minst en pinne mot Landskrona på lördag.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se