Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 28/7


Spela!
Datum: Torsdag 2022-07-28 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 30. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 30 med en jackpot på 2 000 000 kronor! UEFA Europa Conference League för hela slanten vilket innebär att Djurgården fortsätter sitt äventyr ute i Europa. Här talar allt för att de löser avancemanget efter vinsten nere i Kroatien, men det är ännu inte avgjort. Spännande fight på Tele2. Det och mycket mer. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslaget här nedanför. Lycka till!

1. Djurgårdens IF – Rijeka, 1X

Djurgården har växlat upp ordentligt och är sådär stabila som de var under guldåret 2019 igen, vinst i Kroatien öppnar upp för ett svenskt avancemang här på Tele2. 1X agerar lås!

2. Bröndby – Pogon Szczecin, X2

1-1 nere i Polen talar för ett danskt avancemang, men Bröndby är långt från en garanti och vi ser krysset framför oss. Hemmalaget streckas skyhögt vilket vi utnyttjar – tvåan till 12% är en eventuell kupongrensare.

3. Viking – Sparta Prag, 2

Sparta Prag är illa ute efter krysset på hemmaplan men är i grund och botten det starkare laget här, vi kan inte se de ryka mot ett motstånd av Vikings kaliber. Stor skillnad, på samtliga plan. Fin spik!

4. Sligo Rovers – Motherwell, 1X

Sligo Rovers skrällde i Skottland i förra veckan och med det resultatet i bagaget fixar man minst krysset här på hemmaplan. 1X.

5. Lechia Gdansk – Rapid Wien, 1X

Lechia Gdansk fick med sig ett kryss från Österrike vilket öppnar upp för ett polskt avancemang på torsdag, Rapid Wien var bättre förr och hade uppenbara problem på hemmaplan. 1X känns bra.

6. PAOK Thessaloniki – Levski Sofia, 1

Levski Sofia besegrade PAOK med 2-0 hemma i Bulgarien, ett resultat som stack ut ordentligt i förra veckan. Vi kan inte se det här sluta på samma sätt i Grekland, skillnaden uppenbar och därför vinner PAOK här hemma. Etta!

7. Vaduz – NK Koper, 1

Klasskillnad när Vaduz välkomnar NK Koper på torsdag, vinst nere i Slovenien öppnar upp för en stabil hemmavinst här i Schweiz. Ettan till 52% är en tillräckligt fin spik.

8. Lilleström – Seinajoen, 1

Lilleström streckas skyhögt, till runt 92% vilket gör både krysset och tvåan småspännande, men favoritskapet är samtidigt befogat då det skiljer minst två nivåer. Lilleström går som bekant väldigt starkt i Norge och mår bra. Spik – oavsett system.

9. Olimpija Ljubljana – Sepsi OSK, 1X2

Sepsi, till vardags nere i Rumänien fick med sig ett starkt resultat på hemmaplan, 3-1 inkasserades och allt talar för att de nu tar sig vidare härifrån. Olimpija är dock inte långt från, en tidig balja och de är med vilket får det hela att kännas vidöppet så här på förhand. Samtliga tecken åker med.

10. Buducnost – Breidablik Kopavogur, 1X

Hemmaplansfördelen fäller avgörandet i returmötet nere i Montenegro, fördel Breidablik efter 2-0 på hemmaplan men här blir det tuffare för islänningarna. 1X känns okej.

11. FK Tuzla City – AZ Alkmaar, X2

Det blev endast en uddamålsseger för AZ nere i Bosnien och det har till stor del att göra med att AZ ännu inte är igång med sin säsong i Nederländerna, kan bli tight här med. Vi plockar med krysset. Fina 23%.

12. Puskas Akademia – Vitoria de Guimaraes, X2

Klasskillnad i Portugal innebär att Vitoria nu har en 3-0-ledning med sig in i returmötet, det kan dock betyda att man slappnar av en aning, krysset därför intressant till runt 30%. Vi testar.

13. Crusaders FC – Basel 1893,

En bergsäker seger för Basel i Schweiz vilket var väntat, 2-0 skrevs slutresultatet till och Basel kan nog redan ställa sig in på nästa kvalrunda. Tvåan är given, men ett avgjort returmöte kan innebära en tät kamp och kryss. X2 blir vårt val.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se