Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 23/7


Spela!
Datum: Lördag 2022-07-23 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 29. Noggrann genomgång av alla 13 matcher på kupongen.

Stryktipset tips vecka 29 med en jackpot på 7 000 000 kronor! Veckans kupong påminner om den från förra veckan, alltså fortsätter EM att rulla i England och likaså fortsätter Allsvenskan och Superettan att göra det. Kompletteras med fotboll från Norge och bland annat Finland. Analysen har vi som alltid gjort, vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslaget här nedanför.

1. Frankrike – Nederländerna, 1

Vi håller fransmännen som favoriter i EM tillsammans med England och kan inte annat än att placera ut ettan här när de ställs mot Nederländerna på lördag. Klasskillnad i kvartsfinalen. Spiken bra till runt 50%.

2. Mjällby – Degerfors, 1X

Degerfors har förlorat sex av sju bortamatcher den här säsongen och vi räknar med att siffran landar någonstans runt 12-13 förluster när vi sätter punkt för säsongen 2022. Bättre än så är man inte. Ett svårslaget Mjällby plockar poäng. 1X agerar lås.

3. Jönköpings Södra – Dalkurd, 1

Tung vinst för Jönköping i måste- och ångestmatchen mot Östersund senast, på lördag väntar en ny sexpoängsfight mot Dalkurd och känslan säger att resultatet mot Österstund blir avgörande för utfallet här (Dalkurd har dessutom förlorat fyra av sex matcher på resande fot). Spiken till 44% testas.

4. Rosenborg – Tromsö IL, 1X

Tät tillställning så här på förhand då Tromsö IL uppenbarligen är svårslagna, 7 av deras 12 matcher har resulterat i ett oavgjort resultat i år och krysset måste därför med när ett ojämnt Rosenborg agerar värd. 1X räcker dock gott.

5. Bodö/Glimt – FK Jerv, 1

Bodö/Glimt kvalar till Europa vilket såklart tar på krafterna men trots det har vi väldigt svårt att se att FK Jerv ska åstadkomma någonting här. De har endast noterats för ett poäng på bortaplan den här säsongen och därför är spiken till runt 46% ett trevligt alternativ.

6. AC Oulu – IFK Mariehamn, X2

Mariehamn har undvikit ett nederlag i fyra raka matcher i Veikkausliiga och bör ha en god chans att göra det här i Uleåborg också, fint värde i X2 och därför testar vi halvgarderingen (25% & 32%).

7. Vaasan Palloseura – FC Haka, X2

FC Haka finns med i toppen av tabellen och jagar sin tredje raka vinst på lördag, har sex pinnar upp till Honka och bör kunna kliva närmre här – Vaasan Palloseura har två raka torsk och är seriens svagaste hemmalag (ett poäng på sex matcher). X2.

8. FC Zurich – Luzern, 1

De regerande mästarna Zurich tar sikte på ett nytt ligaguld säsongen 22/23. Premiär i Schweiz på lördag och här kliver såklart Zurich in som favoriter. Krysset åker med i och med premiär, kan vara en aning trögstartat.

9. Helsingborg – GIF Sundsvall, 1X2

Ångestmöte på Olympia och här åker samtliga tecken med när både Helsingborg och Sundsvall ser möjligheterna, vi räknar med att få se två lag som går för tre pinnar. 1X2.

10. Häcken – Djurgården, 1 2

Vidöppen seriefinal och här väljer vi gaffeln framför 1X och X2, det är svårt att räkna bort något av lagen – trots att krysset är ett okej utfall för både Häcken och DIF.

11. Kalmar – Elfsborg, 1X

Kalmar FF är det bättre laget i dagsläget och 1X lockar av den enkla anledningen, hemmaplansfördel dessutom och Elfsborg går tungt – tre raka poängtapp och 3-0-förlust mot Hammarby här närmst.

12. IFK Värnamo – AIK, 2

AIK imponerar inte men lyckades trots det vinna mot Kalmar här närmst, ställs mot ett generöst motstånd på söndag och bör ha en god chans – Värnamo har bara plockat ett poäng på de fyra senaste omgångarna. Spiken på AIK till 33%(!) är nästan ett måste.

13. Brommapojkarna – Norrby, 1X

BP besegrade Dalkurd med 5-0 i den senaste ligaomgången och kliver därför in här med ett stort självförtroende i jakten på en andra raka vinst. Vi räknar med att det åtminstone blir poäng mot ett bortasvagt Norrby. 1X agerar lås.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se