Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 17/7


Spela!
Datum: Söndag 2022-07-17 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 28. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 28 med Sverige – Portugal som höjdpunkt! EM fortsätter att rulla och kompletteras av matcher från Allsvenskan (Guidetti debuterar!), Superettan, Eliteserien och premiär i Danmark! Även fotboll från Supercupen i Belgien. Analysen är gjord från vår sida och spelförslaget hittar ni i vanlig ordning här nedanför. Lycka till!

1. Sverige – Portugal, 1

Ett trögstartat Sverige är vad vi har fått se under inledningen av det här mästerskapet men för varje minut som passerar, så ökar chansen för att vi får se ett bättre Sverige. Generöst motstånd i Portugal dessutom. Ettan räcker gott.

2. Schweiz – Nederländerna, X2

Schweiz stod upp bra mot Sverige i onsdags och trots förlust i det mötet finns alla anledningar att titta närmre på det mittersta tecknet, Nederländerna streckas högt (till runt 80%). X2.

3. AIK – Kalmar, 1X

Tre raka matcher utan en förlust för AIK inför söndagens möte mot knepiga Kalmar, inte alls optimalt men här på söndag debuterar Guidetti och Friends kommer att koka. Det blir minst en pinne för AIK. 1X blir vårt val.

4. Hammarby – Elfsborg, 1X2

Vi får Elfsborg till runt 15% och det är alldeles för bra för att låta bli, en vidöppen tillställning så här på förhand och i och med procentfördelningen lockar helgarderingen kraftigt. Vi testar 1X2 i match nummer 4 och hoppas att Elfsborg har en bra dag.

5. IFK Göteborg – Mjällby, 1

IFK föll mot Hammarby med 3-0 senast men var inne i en bra period innan dess, vi tycker därför spiken är ett härligt drag när Mjällby tittar förbi. Runt 51% är okej här, vi tror på IFK – även utan avstängde Marcus Berg.

6. Sirius – Degerfors, 1

Vi räknar inte med att Degerfors kommer att plocka allt för många poäng på resande fot den här säsongen, fem förluster av sex möjliga är facit och Sirius är bra på Studenternas. Ettan räcker gott.

7. Halmstad – Utsikten, 1X

Tabellettan vs tabelltrean på Örjans Vall, och vi låter just hemmaplansfördelen fälla avgörandet här. 1X känns bra trots att Halmstad streckas högt, Utsikten till runt 10% är spännande men vi ser det inte hända – Halmstad spänner musklerna.

8. Odds BK – Lilleström, 1X

Överraskningsgänget Lilleström blev av med förstaplatsen i den senaste omgången och härifrån tror vi det blir tufft för laget. Det är ny situation för Lilleström och stor press på söndag, härliga förutsättningar för Odds BK. Vi testar 1X.

9. Sarpsborg – Vålerenga, 1

Tuff etta från Eliteserien men vi testar, Vålerenga har haft stora problem med sitt spel på bortaplan den här säsongen och har förlorat fem av sina sju inledande matcher. Spiken till runt 50% är bra.

10. Tromsö IL – Strömsgodset, X2

Bottenlaget Tromsö kan inte räknas bort helt då de kryssat i 7 av sina 12 inledande fighter, ett uppenbarligen svårslaget gäng och därför åker krysset med i match nummer 10. X2 agerar lås.

11. Ålesund – Rosenborg, 1 2

Vidöppen drabbning i vår bok, Ålesund är uppenbarligen att räkna med och formen är positiv. Hemmaplansfördel dessutom. Men Rosenborg är formstarkare och i grund och botten bättre. Vi landar in en gaffel och håller en extra tumme för Ålesund.

12. Bröndby – AGF Århus, 1X

Bröndby streckas skyhögt i premiäromgången av Superligan (74%), det måste utnyttjas. En premiär är en premiär och Bröndby är allt annat än en garanti.

13. Club Brugge – Gent, 1X

Hemmaplansfördel för Club Brugge i finalen av Supercupen. Vi låser med 1X, 10 poäng skiljde lagen åt i Pro League-tabellen i fjol och skillnaden är minst lika stor i år. Club Brugge förlorar inte det här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se