Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige D - Brasilien D


Spela!
Datum: Tisdag 2022-06-28 18:30
Land: Sverige
Liga: Vänskapsmatch
Spel: 1
Odds: 2.10
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Sverige träningsspelar mot Brasilien inför EM i England. 11 dagar kvar till premiären mot de regerande mästarna Nederländerna!

Ett mästerskap i England bara runt hörnet och vilket pådrag det har varit kring mästerskapet Sverige kliver in i den 9 juli, 21:00. Tuffaste tänkbara motstånd i premiären för de svenska damerna, de regerande mästarna Nederländerna väntar och det ska bli otroligt spännande att se det testet direkt i en premiär. Hur bra är Sverige? Kan de utmana favoriterna Spanien, England och just Nederländerna eller faller man ut tidigare? Det återstår såklart att se men vi ger Sverige väldigt goda chanser att gå hela vägen.

Vi minns väl alla OS 2021 förra sommaren, Sverige tog sig hela vägen till final men väl framme där blev det förlust mot Kanada efter straffar och det bekräftar någonstans vilken nivå det här svenska landslaget faktiskt håller. De är att räkna med i vår värld, de har sedan det där OS:et vunnit Algarve Cup och även säkrat en plats till VM i Australien/Nya Zeeland som liras under 2023.

Och här under tisdagen är det alltså en träningslandskamp som väntar för Sverige där publikrekordet kommer att slås på Friends. En fantastisk nyhet för damfotbollen och en jäkla boost för laget, det kommer vi inte från. Med trycket på läktarna så räknar vi med att Sverige tar tag i taktpinnen direkt från matchstart och här tycker vi ändå det finns en skillnad i att det ena laget, Sverige förbereder sig inför ett EM och det andra inte direkt har något framför sig. Brasilien har ett VM framför sig men det är fortsatt långt bort och den detaljen tror vi mycket väl kan komma att avgöra utfallet på tisdag.

Sverige kliver som väntat in som favoriter i tisdagens möte på Friends och vi kommer inte från att hemmaplansfördelen kommer att väga tungt här. Det är trots allt en fotbollsfest som väntar och trycket har i princip aldrig tidigare varit så här stort. Men med det tillkommer även en press och det är just den Sverige ska försöka hantera här. Favoritskapet kan vara klurigt.

Vi får 2.10 gånger insatsen för den raka ettan hos ComeOn. Ett värde vi, trots att Brasilien är bra och kliver in utan någon som helst press, tycker måste testas då Sverige är ett lag att räkna med. Truppen består av världsklasspelare som representerar de bästa lagen i Europa och fokuset är 100-procentigt, lite annorlunda ser det som sagt ut för Brasilien, ett Brasilien som dessutom inte imponerat här på slutet. De har bara vunnit en av sina sex senaste matcher och den vinsten kom mot Ungern. Kryss mot Finland och förlust mot Danmark, bland annat. Addera därtill misslyckandet i OS där man föll bort direkt i slutspelet.

Med det sagt så tycker vi det finns tydliga anledningar att utnyttja det fina värdet på Sverige här, den raka ettan blir spelet härifrån och den klickas som sagt in till 2.10x.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se