Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kroatien - Frankrike


Spela!
Datum: Måndag 2022-06-06 20:45
Land: Kroatien
Liga: Nations League
Spel: 2
Odds: 2.00
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Kroatien förlorade sin premiär i Nations League med 3-0 mot Österrike på hemmaplan. Det fina värdet på fransmännen måste utnyttjas. Klasskillnad.

Det är inte bara, absolut inte bara tycker vi förlusten mot Österrike som någonstans bekräftar Kroatien svaga period här under de senaste åren, utan det är väl egentligen sedan den där förlusten i VM-finalen mot just fransmännen, som det lite pekat neråt för det kroatiska landslaget.

Men det är absolut inget konstigt med det egentligen, Kroatien peakade under 2018 och vi får heller inte glömma att Kroatien är ett litet land. De har aldrig tidigare i historien alltid varit på topp som exempelvis ett Frankrike eller Tyskland, utan det här är ett gäng som toppade ett par år sedan och som sakta men säkert dalar neråt. Och det är bara naturligt, för vi kommer inte från att Modric blir äldre (36), Vida, Lovren och Perisic är 33. Kramaric, Budimir och Brozovic har nått 30 eller fyller 30 i år.

Och det har som sagt synts i Kroatiens resultat under de senaste åren, sedan den där förlusten mot Frankrike i VM-finalen. Kroatien har haft stora svårigheter mot direkt svaga landslag i sina kval och har egentligen mest haft tur att de fortfarande är toppseedade. Ryssland utmanade de ordentligt senast, Wales gjorde precis samma sak i det senaste EM-kvalet och i Nations League har de inte alls räckt till. Vi minns förlusten mot Sverige och det faktum att Kroatien bara plockade tre pinnar i den gruppen. Och så då 3-0-förlusten mot Österrike senast på hemmaplan. Det är uppenbart att Kroatien inte är på topp och därför kommer vi att titta närmre på en investering i Frankrike här också.

Det är egentligen bara att direkt konstatera att Frankrike, i princip inte alls varit outstanding på något sätt under de senaste åren, trots det laget de faktiskt har. För det är precis vad känslan varit kring det här Deschamps bygget, de har vunnit VM och säkrat sina förstaplatser i de olika kvalen men trots det, så har de inte flugit på det sättet vissa landslag kan göra periodvis. Den där toppen har inte varit där men den absoluta klassen har ständigt varit närvarande och efter ett misslyckat EM i ryggen så räknar vi med att det här landslaget faktiskt vaknar till liv framöver.

Nu blev det som bekant förlust mot Danmark här senast, dessutom i Paris och det är absolut inte acceptabelt. Vi kan inte blunda för det resultatet men det resultatet, tycker vi även lite går i linje med vad det här landslaget faktiskt varit under de senaste åren. Sen ska Danmark verkligen ha all cred i världen för insatsen de stod för, det är ett landslag på uppgång och de är uppenbarligen otroligt bra också. Därför finns det även en del logik i det resultatet.

Vi förväntar oss dock en helt annan insats från Frankrike på måndag, det bör finnas en del revanschlusta hos fransmännen här och vi tycker som sagt inte Kroatien alls varit bra under de senaste månaderna. Därför måste även det fina värdet på Frankrike utnyttjas. Vi får alltså fina 2.00 gånger degen för den raka tvåan och det är ett värde vi tar alla dagar i veckan.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2022-06-06 00:34

Bra spel

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se