Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 28/5


Spela!
Datum: Lördag 2022-05-28 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 21. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 21 med en jackpot på 11 000 000 kr! Champions League-final! Allsvenskan! Norsk- finsk och engelsk fotboll! En utmanande men härlig kupong när Stryktipset är tillbaka i sin vanliga form. Lördag är det som gäller. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Stort lycka till.


1. Liverpool – Real Madrid, 1X

Champions League-final i Paris! Liverpool är det bättre laget av dessa två och bör kunna såra Real Madrid-försvaret som sett allt annat än bra ut. Militao och Nacho ska inte kunna stå emot Liverpools fronttrio. Engelsk seger! 1X.

2. Häcken – Sirius, 1

Häcken och Jeremejeff ser otroligt vassa ut i dagsläget och vi har därför svårt att se att Sirius ska kunna stå emot på Bravida. Vi räknar med att Häcken är i toppen för att stanna. Etta!

3. Eskilstuna – Östersund, 1

Östersund kommer att agera slagpåse i årets upplaga av Superettan och det tycker vi redan är väldigt tydligt. Annorlunda ser det ut för Eskilstuna som har tillräckligt med kvalité för att vara med där uppe, bland de fem, sex främsta. Ettan given.

4. Mansfield – Port Vale, 1X

Som alltid svårt i dessa playoff men vi vet åtminstone att hemmaplansfördelen väger väldigt tungt i dessa sammanhang, 1X känns därför okej i match nummer 4.

5. Ham Kam – Odds BK, 1X

Tät kamp så här på förhand där två jämnbra lag gör upp om tre pinnar, hemmaplansfördelen tror vi därför fäller avgörandet här, Ham Kam har ännu inte förlorat en match på hemmaplan – kryssar dock ofta! 1X.

6. Strömsgodset – Viking, 1X2

Jätteknepig tillställning där vi har att göra med två formstarka lag som inte förlorat sedan en bra tid tillbaka, samtliga tecken plockas därför med här. Kan sluta lite hur som helst.

7. Haka – Lahiti, 1X

Bara en tät kamp i mängden på veckans Stryktipset-kupong, streckade likadant som många tidigare fighter och hemmaplansfördelen fäller ännu en gång avgörandet för oss. 1X känns okej här.

8. Inter Turku – Tampereen Ilves, X2

Vi går emot favoriten och prioriterar alltså tvåan framför ettan, fint värde är en anledning och Tampereen Ilves har även varit bra på slutet – plockade poäng mot tabelltrean Honka senast och slog Mariehamn i omgången innan. X2!

9. Huddersfield – Nottingham Forest, 1X

Uddamålsseger för båda lagen i den tidigare rundan av playoffet och därför säkerligen en ny tät kamp som väntar på söndag. Allt talar för det, små detaljer kommer att avgöra och hemmaplansfördelen får spela en avgörande roll igen. 1X.

10. Degerfors – Malmö FF, 2

Malmö FF har förlorat tre raka matcher i Allsvenskan och har helt enkelt inte råd att förlora mot Degerfors på söndag. Vi räknar med att de tar sig i kragen och därför tycker vi även tvåan räcker. Truppläget ser dessutom bättre ut.

11. Helsingborg – AIK, 2

AIK hämtade upp ett tvåmålsunderläge till kryss mot Sirius senast och fortsätter att undvika nederlag. Det är ett styrkebesked i vår värld och Helsingborg är samtidigt ett av Allsvenskans svagaste lag, sparkade Lennartsson här i dagarna av en anledning. Tvåan given i match nummer 11.

12. IFK Norrköping – Elfsborg, 1X

Storförlust mot Hammarby senast men här på hemmaplan räknar vi med att få se ett bra Norrköping igen, de är starka här och Elfsborg har bjudit på allt annat än jämna prestationer – speciellt på bortaplan. 1X räcker!

13. Värnamo – Hammarby IF, X2

Hammarby slog Peking med 3-0 senast och innehar därmed förstaplatsen i Allsvenskan, där är de för att stanna ett tag till åtminstone – farten uppe och bjuds på et generöst motstånd på söndag. Krysset åker dock med, Värnamo är den stabilaste nykomlingen. X2.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se