Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Manchester City


Spela!
Datum: Onsdag 2022-05-04 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: 2
Odds: 2.15
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Får vi se en hälften så underhållande tillställning på Bernabeu som på Etihad Stadium i förra veckan så kan vi inte annat än att vara nöjda. Det var en minst sagt otrolig semifinal som innehöll det mesta, vi fick som bekant se sju mål i Manchester, fyra för Man City och tre för Real Madrid och mest nöjda över det resultatet var som bekant Real Madrid.

Det är smått otroligt att Real Madrid faktiskt lämnade Etihad Stadium med en uddamålsförlust, till en början såg det hela ut att kunna sluta 5-0 till Man City men på något otroligt sätt lyckades de mesta mästarna hitta en väg in i matchen. Det är dock ett mönster vi känner till, det såg likadant ut mot PSG och Chelsea och just det faktum lär göra Manchester City en aning mer försiktiga på onsdag.

Vi tror dock samtidigt inte Pep ändrar allt för mycket i sin approach här i Madrid, visst City agerar bortalag och Champions League-kvällar på Bernabeu tenderar att kunna ge Real Madrid extra energi, men här finns det ingen större anledning för Pep att börja laborera. Man City var klasser bättre på Etihad och bör därför även ha en god möjlighet till att kunna få omkull Rea Madrid även här på bortaplan. Med exakt samma approach. Det City förväntar åtminstone vi oss att se här på onsdag.

En väldigt positiv nyhet för Manchester City är det faktum att Cancelo är tillbaka från avstängning och det är en lirare som kommer att kliva in direkt från start här. Stones agerade som bekant högerback på Etihad i förra veckan och engelsmannen var Man Citys klart svagaste spelare. Därför en rejäl uppgradering här på onsdag. Walker missar dock högst troligt spel resten av säsongen vilket är mindre bra.

För Real Madrids del saknas fortsatt Bale, Hazard och Jovic. Casemiro är dock tillbaka från sin avstängning och det är en välkommen nyhet i och med hur det såg ut senast. En stark Real Madrid-elva kommer vi därför att få se här på onsdag, vi räknar inte med att få se några överraskningar utan Casemiro, Kroos och Modric kommer att lira på ett mittfält, samtidigt som Ancelotti här om dagen bekräftade att Alaba är spelredo. Militao och Alaba i mittlåset alltså. Den stora frågan är dock huruvida Ancelotti tänker kring Valverde/Rodrygo. Den sistnämnda är i otroligt bra slag och kan mycket väl ställas fram på banan framför uruguayanen.

Oavsett om det är Rodrygo eller Valverde vi får se från start här så räknar vi med att få se en liknande matchbild som den på brittiska öarna för en vecka sedan. Det är otroligt svårt att blunda för Citys kvalité, de var fullständigt överlägsna på Etihad och borde ha vunnit matchen med minst tre bollar. Av den enkla anledningen väljer vi att klicka in Man City som vinnare på onsdag.

Den raka tvåan betalar fina 2.15 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn och måste testas. Ett riktigt fint värde i och med hur det såg ut senast.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se