Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 26/4


Spela!
Datum: Tisdag 2022-04-26 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 17. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 17 med fotboll från Champions League, Allsvenskan, England och Serie A! Matcher under tisdagen och onsdagen är det som gäller och vi sparkar igång analysen direkt. I vanlig ordning presenteras ett spelförslag och tips till alla 13 matcher. Stort lycka till!

1. Manchester City – Real Madrid, 1X

Det är svårt att blunda för hur bra Manchester City faktiskt är och allt talar för att de faktiskt besegrar Real Madrid relativt tryggt på Etihad Stadium. Logiken säger det åtminstone men Real Madrid är som bekant Real Madrid och därför måste krysset med. Benzema är i storform och rutinen väger tungt.

2. Kalmar FF – Norrköping, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld, svag start på säsongen för Peking och de jagar fortfarande sin första trea. Men det tycker vi ironiskt nog talar för gästerna, de närmar sig – oavsett hur vi ser på det – en vinst – vi plockar med samtliga tecken.

3. Örebro – Halmstad, 1X

Tuff nöt att knäcka och därför fäller även hemmaplansfördelen avgörandet här, Örebro har vunnit två raka vinster och ser bättre ut under Kjäll. 1X känns därför bra.

4. Swansea – Bournemouth, 2

Motivationsfaktorn central i match nummer 4 när Bournemouth är ute efter att säkra sin plats i Premier League. Det ser väldigt ljust ut för dem vid vinst på tisdag och Swansea har samtidigt ingenting att spela för. Tvåa!

5. Fulham – Nottingham, X2

Fulham är klara för spel i Premier League nästa säsong och det öppnar upp för tabellfyran Nottingham i det här mötet, de har fem pinnar upp till direktplatsen och det är bara att köra. Vi tror på minst en pinne för gästerna efter Fulhams firande i helgen. X2 testas.

6. Sunderland – Rotherham, X2

League One. Tabellfyran Sunderland ställs mot tabelltvåan Rotherham och här väntar en jäkla duell. En jämn sådan, vi väljer dock Rotherham som vid vinst, i praktiken säkrar en direktplats till Championship – en ordentlig morot. Även värdet lockar!

7. Fleetwood Town – Sheffield Wednesday, X2

Fleetwood slåss för att undvika nedflyttning och Sheffield slåss för en plats i Championship. De sistnämnda, Sheffield har bara ett poäng upp till fjärdeplatsen och det är en stor morot, dessutom stor skillnad sett till formen hos de båda lagen. Vi går på klass och form – X2!

8. Portsmouth – Wigan, 2

Ännu en tvåa men en befogad sådan i vår värld, Portsmouth har inget att spela för samtidigt som tabellettan Wigan säkrar Championship-kontraktet vid poäng. Svag form förvisso men bra förutsättningar här. Det blir vinst.

9. Swindon Town – Forest Green Rovers, 1X

Forest Green Rovers har redan säkrat spel i League One nästa säsong och firade ordentligt i helgen, det öppnar upp för ett Swindon här som fortsatt har en fin möjlighet att nå playoff. Vinst här och vägen är i princip öppen. 1X!

10. Liverpool – Villarreal, 1

Inget snack om saken här på Anfield utan det är bara att konstatera att Liverpool inte är något Bayern. Dessutom har vi svårt att se att Villarreal, ytterligare en gång ska stå för en megaskräll. Det händer bara inte. Etta!

11. Atalanta – Torino, 1X

Det blev en efterlängtad vinst för Atalanta i helgen och den bör nu öppna upp för en ytterligare en trea här hemma i Bergamo. Det går dock inte att blunda för Atalantas svaga säsong och Torino är bra. Krysset måste därför med.

12. Bologna – Inter, 2

Vi kan inte se Inter slarva bort det här ligaguldet längre utan de är på rätt spår igen och har ett otroligt trevligt spelschema här framöver. De bör gå rent och de besegrar därför också ett Bologna som inte direkt har något att spela för.

13. Fiorentina – Udinese, 1X

Två raka nederlag är facit för Fiorentina men de är ännu med i slaget om Europa, sjätteplatsen har man i sina egna händer och därför är det bara en trea som gäller mot ett motstånd av Udineses kaliber. 1X ska räcka gott här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se