Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 20/4


Spela!
Datum: Onsdag 2022-04-20 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 16. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 16 med fotboll från Europas alla hörn! Chelsea – Arsenal finns med bland annat, även Juventus – Fiorentina och massvis med fotboll från Allsvenskan. La Liga och Ligue 1 rullar också, och där börjar det onekligen dra ihop sig – vi säger stort lycka till och presenterar här nedanför vårt spelförslag.


1. Chelsea – Arsenal, 1X

Stamford Bridge fäller avgörandet för utfallet i torsdagens toppmöte, Chelsea är dessutom snäppet vassare och Arsenal är inne i en svag period. Vi kan inte se Artetas mannar vinna det här. 1X räcker gott.

2. Man City – Brighton, 1

Det är ingen idé att slösa på några tecken i det här mötet, utan vi alla är nog överens om att Man City kommer att vinna det här relativt tryggt här på Etihad. Detta trots ett tufft matchande under den senaste tiden. Etta!

3. Everton – Leicester, 1X

Everton knep en efterlängtad trea i mötet mot Manchester United efter en positiv insats, ett tidigt ledningsmål underlättade uppgiften mycket men de fullföljde matchplanen och stod emot bra. En del av självförtroendet är tillbaka och därför blir det minst en pinne på onsdag. 1X!

4. Newcastle – Crystal Palace, 1 2

Vi tycker värdet på tvåan är superspännande och ser Crystal Palace vinna det här mötet ifall de får saker och ting på plats, Newcastle är heller ingen garanti trots finare siffror här på slutet och därför är gaffeln även ett fint alternativ här. Vi testar!

5. Juventus – Fiorentina, 1

Semifinal i Coppa Italia och singelmöte här i Turin. Det fäller avgörandet för utfallet i det här mötet, det plus en viss Vlahovic. Vi klickar in ettan.

6. Celta Vigo – Getafe, X2

Getafe är defensivt starka och kan orsaka problem för vilket lag som helst i den här serien, absolut långt från det gamla Getafe men ett Celta som har problem (en vinst på de fem senaste) ska man kunna plocka poäng mot. Fantastiskt värde på Getafe. Vi testar.

7. Osasuna – Real Madrid, X2

Real Madrid har i princip säkrat ligaguldet efter vändningen mot Sevilla och Cadiz vinst över Barcelona. De lirar dessutom semifinal mot Man City i Champions League här framöver, det kan orsaka en viss dipp i ligaspelet. Krysset måste med.

8. AIK – Varberg, 1X

AIK har inte alls imponerat under inledningen och infinner sig i ett prekärt läge med två förluster. En vinst mot Varberg är därför ett måste, trots att vi bara infinner oss i runda 4. Vi räknar med att AIK går all in för trean – det resulterar i minst en pinne. 1X!

9. IFK Göteborg – Djurgården, 1X2

IFK Göteborg med ett toppat självförtroendet i Göteborg får vi ändå se upp med, trots att de såklart fortsatt har en del att bevisa. Vi väljer att plocka med samtliga tecken när Marcus Berg leder ut sitt lag på banan igen.

10. Norrköping – Häcken, 1X

Norrköping har säkrat noll poäng tre omgångar in i seriespelet men en fjärde förlust har vi ändå svårt att se ska bli verklighet, Häcken är bättre på Bravida och Peking kommer att gå all in. Det resulterar i minst ett kryss.

11. Sundsvall – Kalmar FF, 2

Att Sundsvall kommer att få det jobbigt i jakten på ett nytt kontrakt vet vi sedan tidigare, och så här efter tre spelade omgångar är det numer en självklarhet. Tabelljumbo, med -7 i målskillnad. Kalmar FF är bättre och vinner.

12. Monaco – Nice, 1

Monaco menar uppenbarligen allvar under slutomgångarna, tre poäng skiljer de numer från en Champions League-plats och fyra raka vinster är facit. De besegrade Rennes på bortaplan i helgen och det är en riktigt tung trea. Ettan testas!

13. Strasbourg – Rennes, 1X

Strasbourg ska absolut inte räknas bort från det här mötet utan är ett otroligt svårslaget gäng och de infinner sig dessutom bara tre poäng från Rennes inför omgång 33. Rennes har även problem med sitt spel på bortaplan, blott 6 vinster har det blivit här på 16 försök. 1X känns bra.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se