Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 17/4


Spela!
Datum: Söndag 2022-04-17 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 15. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 15 med en minst sagt otrolig kupong! Sevilla – Real Madrid, PSG – Marseille, Malmö FF – AIK, PSV – Ajax och Celtic – Rangers! 4 av 13 matcher och vi alla är nog överens om att söndagen bjuder till ordentligt – vilka fighter! Det är bar att sparka igång kalaset, vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

1. Chelsea – Crystal Palace, 1

Chelseas urtåg ur CL innebär bara en sak, de kommer att växla upp i Premier League under de avslutande omgångarna och därför ser vi ingen som helst anledning till att slösa några tecken när Palace tittar förbi. Trots värdet.

2. Newcastle – Leicester, X2

Leicester har tydligt stabiliserat sig efter att ha fått tillbaka spelare från skada och det är något vi gått och väntat på, att Leicester ska växla upp. De är bättre än vad tabellen påvisar och formen blir bara bättre och bättre. X2 känns därför bra.

3. West Ham – Burnley, 1

Klasskillnad här i London när West Ham är ute efter att studsa tillbaka i Premier League. Det blev vinst och avancemang i torsdags och trots ett intensivt spelschema räknar vi med att West Ham gör jobbet. Etta!

4. Sevilla – Real Madrid, X2

Real Madrid tog sig vidare från kvartsfinalen i CL efter ett nytt Benzema-avgörande och fransmannen tränade för fullt här senast efter att ha haltat av planen i tisdags. Den detaljen får oss att klicka in X2 – Sevilla har dessutom tydligt tappat kraft.

5. Athletic Bilbao – Celta Vigo, 1X

Athletic Bilbao förlorar väldigt sällan fotbollsmatcher men kryssar samtidigt väldigt ofta, det gör valet väldigt enkelt i match nummer 5 då Celta Vigo bara noterats för ett ynka poäng på de fyra senaste omgångarna. 1X!

6. PSG – Marseille, 1

Vi räknar med att PSG skärper till sig och växlar upp i ett toppmöte mot Marseille. Gör man detta så är det inget snack om saken, klasskillnad och därför är ettan även given. Trots värdet.

7. Malmö FF – AIK, 1X

Malmö FF står på fyra poäng och AIK på tre, de sistnämnda kommer därför först och främst att göra allt i sin makt för att undvika ett nederlag. Det resulterar i max ett oavgjort resultat för AIK här i Malmö. Malmö FF är dessutom bättre. 1X!

8. Häcken – Göteborg, X2

Göteborgsderby där vi har perfekta förutsättningar. Både Häcken och Göteborg har gått rent vilket öppnar upp för en härlig batalj i Hisingen. Vi sticker ut hakan och väljer Berg & Co, IFK har ett fint facit mot Häcken. X2!

9. Sirius – Helsingborg, 1X

I vår värld är Sirius minst en nivå bättre än Helsingborg och därför kan vi inte annat än att välja deras sida här i Uppsala. 1X känns riktigt bra i match nummer 9. Sirius står på fyra pinnar och Helsingborg på noll.

10. Kalmar FF – Degerfors, 1

Att Kalmar FF är på riktigt vet vi vid det här laget och därför är spiken också given här i vår värld, Degerfors är klart sämre och lirar på bortaplan. Tecknen behövs på andra platser – Kalmar plockar andra raka!

11. PSV – Ajax, X2

Final i holländska cupen. En titel står på spel och här håller vi helt enkelt Ajax högre, de förväntas att vinna och i och med urtåget ur CL samtidigt som PSV lirade så sent som i torsdags, så kan vi inte annat än att välja X2 här i match nummer 11.

12. Bayer Leverkusen – Leipzig, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld då Leipzig haft ett otroligt intensivt spelschema här på slutet, de är bättre än Leverkusen i dagsläget men Leverkusen är utvilade. Det får oss att plocka med samtliga tecken. 1X2.

13. Celtic – Rangers, 1X

Semifinal i skotska cupen och det är singelmöte som gäller. Celtic är det bättre laget av dessa två och är inne en otroligt fin period. De jagar sin sjunde raka vinst på söndag och vi räknar med att man plockar den. Minst kryss. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se