Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 14/4


Spela!
Datum: Torsdag 2022-04-14 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 15. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 15 med fotboll från Europa League, Europa Conference League, Championship och Allsvenskan! Vi har en fin torsdag framför oss med mycket fina fighter i Europa och med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Atalanta – Leipzig, 1X

1-1 i Leipzig öppnar upp för ett Atalanta-avancemang och här hemma i Bergamo räknar vi därför med att Atalanta sätter in högsta växeln direkt från matchstart. Fjärdeplatsen är längre inte inom räckhåll i Serie A och målsättningen är därför att nå CL via Europa League. 1X.

2. FC Barcelona – Hoffenheim, 1

Kryss i Tyskland innebär att Barca behöver en vinst här hemma i Camp Nou för att avancemanget ska bli ett faktum. Vi kan inte se annat än att Barca löser det här, klasskillnad på samtliga plan i dagsläget. Etta!

3. Lyon – West Ham, 1 2

Vi höjer ett varningens finger för West Ham som vi vet är bra och fysiskt starka, därför helt klart kapabla att störa Lyon trots spel på bortaplan. Jämn första match och värdet ligger i tvåan, vi testar gaffeln i match nummer 3.

4. Rangers – Braga, X2

Fin form på Braga just nu och efter vinsten mot Rangers i förra veckan är de storfavoriter till att ta sig vidare till en semifinal. Fyra raka vinster är facit och det blir minst ett kryss i Skottland. X2!

5. Roma – Bodö/Glimt, 1

Bodö/Glimt fortsätter att ställa till det för Romas del och här i returfighten är det nu enbart en vinst som gäller för Roma efter 2-1-förlusten i Norge. Vi minns 6-1-förlusten i Norge från gruppspelet, även 2-2 i Rom, nu är dags för vinst. Etta!

6. PSV – Leicester, 1X

PSV löste ett kryss på King Power Stadium och vi väljer därför deras sida i torsdagens returmöte, de är starka här hemma och Leicester är inte alls samma gäng som under tidigare upplagor. 1X känns bra.

7. PAOK – Marseille, X2

Fina Marseille fortsätter att vinna fotbollsmatcher och har mer exakt noterats för sju(!) raka vinster inför torsdagens returmöte mot PAOK. Det blev en 2-1-vinst för Marseille i det första mötet och det öppnar upp för ett tryggt avancemang. X2!

8. Slavia Prag – Feyenoord, 1X2

Ettan står i runt 16% i dagsläget vilket måste utnyttjas då Feyenoord inte alls är en självklarhet, 3-3 blev det senast vilket betyder att Feyenoord noterats för sju baklängesmål på de fyra senaste matcherna – 1X2!

9. Birmingham – Coventry, X2

Fin, fin insats av Coventry senast när de besegrade Fulham med 3-1 på bortaplan. En insats som höjer lagmoralen inför de avslutande omgångarna och ännu finns en liten möjlighet att nå sjätteplatsen! X2!

10. Bournemouth – Middlesbrough, 1

Tabelltvåan Bournemouth är ute efter att studsa tillbaka efter två raka poängtapp och bör ha en god chans att göra det här när ett formsvagt Middlesbrough tittar förbi. Hemmaplansfördelen är som alltid även en tung faktor, den får oss att landa in ettan.

11. Luton – Nottingham, X2

Nottingham är obesegrade i 10 raka omgångar i Championship och har dessutom vunnit fem raka fighter, direktplatsen till PL är numer inom räckhåll och därför kan vi inte annat än att landa in tvåan här. Krysset måste dock med, Luton vet vi är bra och i sin tur kapabla till att störa de bästa lagen.

12. West Bromwich – Blackpool, 1

Blackpool är ett av de sämre lagen i den här serien och det får oss att spika hemmalaget West Bromwich. Tydlig skillnad, trots att West Brom tappat kraft sedan hösten – de har dessutom ett okej hemmafacit.

13. Hammarby – Mjällby, 1X

Brännström har fått bästa möjliga start som huvudtränare i Mjällby och vunnit två av två möjliga fighter, dessutom mot två av Allsvenskan bästa lag i Elfsborg och Djurgården. Krysset måste därför med när Hammarby agerar värd – 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se