Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 9/4


Spela!
Datum: Lördag 2022-04-09 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 14. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 13 med fotboll från Premier League, Championship och Allsvenskan! Mitt i veckan-omgång i Championship, så håll ett extra öga på det när ni formar era kuponger. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Aston Villa – Tottenham, X2

Tottenham har noterats för fem vinster på de sex senaste omgångarna i PL och vi kan därför inte annat än att klicka in tvåan först i match nummer 1. Det blev trots allt fem baljor mot Newcastle senast och tre innan dess, mot West Ham. Krysset plockas dock med, Aston Villa har en höjd i sig.

2. Arsenal – Brighton, 1X

Krysset måste med här efter Arsenals mycket bleka insats mot Crystal Palace i måndags, vi är inte så säkra på att Arsenal studsar tillbaka här utan Brighton har fotboll i sig och kan störa Artetas mannar. 1X.

3. Southampton – Chelsea, 2

Chelsea stod för en pinsam insats mot Brentford i förra helgen och trots att en CL-kvart stundar och fokuset ligger där och i sin tur på returen nästa vecka så bör Chelsea ändå ha en revansch i sig i PL. De ställs mot ett väldigt formsvagt Southampton trots allt. Tvåa!

4. Watford – Leeds, X2

Leeds har plockat poäng i tre raka matcher inför lördagen och vunnit två av de matcherna, en positiv trend under Jesse Marsch vilket vi tror leder till nya poäng när motståndet stavas Watford. X2 testas.

5. Blackburn – Blackpool, 1

Blackburn är inte alls lika självklara som under hösten men tack vare just en imponerande höst infinner man sig fortfarande bland de sex främsta i tabellen. Blackpool är samtidigt ett generöst motstånd, 14:e plats i tabellen och två raka poängtapp är facit. Ettan testas.

6. Reading – Cardiff, 1 2

Vi testar gaffeln i en på förhand vidöppen fight, varken Reading eller Cardiff går att lita på i dagsläget och därför säger även känslan att det här kan sluta lite hur som helst.

7. West Bromwich – Stoke, 1X

West Bromwich må ha tappat kraft under de senaste månaderna men de förlorar väldigt sällan här på hemmaplan. Totalt har det blivit två nederlag på The Hawthorns och det är en imponerande siffra. 1X känns därför bra.

8. Preston – Queens PR, 1X

Queens PR såg länge ut att göra upp om topplatserna i Championship men har återvänt till verkligheten och infinner sig nu först på en niondeplats. Fem förluster på de sex senaste vittnar om ett förfall, vi testar därför 1X här.

9. Bristol C – Peterborough, 1X

1X räcker i princip alltid när Peterborough agerar bortalag, de har bara vunnit 2 av 20 bortamatcher den här säsongen och trots att Bristol City är svaga, så kan vi inte annat än att välja deras sida här. 1X ska räcka.

10. Millwall – Barnsley, 1

Barnsley har ryckt upp sig på slutet men är fortfarande klasser sämre än Millwall i vår bok, Millwall finns med där uppe och har en kvalplats inom räckhåll. Det har inte Barnsley. Gästerna är dessutom seriens svagaste lag på bortaplan – 1-4-14, 12-33 lyder resultatraden. Etta!

11. Nottingham – Birmingham, 1

Nottingham går otroligt starkt i dagsläget och infinner sig bara något poäng från en kvalplats till Premier League när de avslutande omgångarna närmar sig snabbt. Annorlunda ser läget ut hos Birmingham som inte alls imponerar. Tydlig skillnad. Etta!

12. Swansea – Derby, 1X2

Derby besegrade Preston i en superviktig fight senast och plockade en pinne mot Coventry innan dess, de kliver därför in här med siktet inställt på poäng och mot ett Swansea som är upp och ner är allt möjligt i vår värld – vi klickar in samtliga tecken.

13. Degerfors – Häcken, X2

Häcken imponerade stort mot AIK i premiären och därför kan vi inte annat än att först och främst välja tvåan i match nummer 13. Att lira hemma på Bravida är dock något annat, Degerfors är dessutom kluriga hemma vilket öppnar upp för krysset. X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se