Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 2/4


Spela!
Datum: Lördag 2022-04-02 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 13. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 13 med en jackpot på 14 miljoner kronor! Stryktipset som vi känner igen det, med ett flertal matcher från Premier League, Championship och nu även Allsvenskan! Häcken och AIK ställs mot varandra på Bravida Arena vid 17:30, fint! Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Vi säger även stort lycka till. Hela analysen och spelförslaget nedanför.

1. Manchester United – Leicester, 1X

Manchester United går inte att spika utan minst en halvgardering krävs i princip vid varje motstånd. Leicester är dessutom bra och är minst sagt kapabla till att plocka en pinne på Old Trafford. 1X testas!

2. Chelsea – Brentford, 1

Chelsea har vunnit 12 av sina 13 senaste matcher sett till alla tävlingar och har uppenbarligen växlat upp efter en tveksam period i december, januari månad. En otrolig fart framåt på slutet dessutom, och ett otroligt stabilt lagbygge överlag. Ettan räcker när Brentford tittar förbi.

3. Burnley – Manchester City, 2

Vi kan inte se City tappa poäng mot ett motstånd av Burnleys kaliber när Liverpool nu i princip är ikapp. Det är bara en trea som gäller annars kan man alltså bli av med förstaplatsen. Tillräckligt av en morot för att vinna på Turf Moor. Vi slösar inte på några tecken. Tvåa!

4. Leeds – Southampton, 1 2

Det är svårt med Leeds trots att Marsch styr skeppet med två raka vinster i bagaget. Det vore inte alls överraskande att se Southampton vinna här på Elland Road. Vi testar gaffeln och håller en extra tumme för gästerna.

5. Wolverhampton – Aston Villa, 1X

En på förhand vidöppen tillställning är känslan i och med att Wolves tydligt tappat rytmen, tung förlust mot Leeds senast dessutom men vi håller oss trots detta fast vid hemmalaget. 1X känns bra då Aston Villa förlorat två raka fighter. Vi testar.

6. Brighton – Norwich, 1

Brighton har förlorat sex raka ligamatcher inför lördagens fight mot tabelljumbon Norwich. Det är med andra ord bara en trepoängare som gäller här, uppehåll i ryggen, de lirar på American Express Community Stadium och ställs mot seriens svagaste lag. Brighton studsar tillbaka!

7. Stoke – Sheffield United, X2

Stoke (15) är knappa favoriter i det här mötet och det måste utnyttjas då de endast vunnit 1 av sina 10 senaste fighter. Sheffield United infinner sig dessutom på en femteplats, de förlorar sällan och därför är X2-lösningen given i vår värld.

8. Coventry – Blackburn, 1X

Blackburn har tappat all kraft och rytm sedan sin fina period i november och december månad och går uppenbarligen inte att lita på längre. De har bara vunnit 2 av sina 11 senaste matcher och dessutom noterats för blott ett poäng på de fem senaste bortamatcherna. 1X känns därför bra.

9. Queens PR – Fulham, 2

Är det något bortalag som ska spikas är det Fulham, den överlägsna tabellettan som här ställs mot ett otroligt formsvagt QPR – fyra förluster på de fem senaste omgångarna. Vi testar tvåan!

10. Barnsley – Reading, 1X2

Ångestmöte så det skriker om det här på Oakwell Ground och vi tar inga som helst risker, en helgardering är på sin plats då en riktig sexpoängsfight väntar. 33 poäng vs 28. Ett eventuellt kontrakt i potten. Alla tecken!

11. Cardiff – Swansea, 1X

Cardiff klev in i uppehållet med en otroligt fin form, 10 poäng av 12 möjliga och därför bör de ha en god chans här på lördag. Swansea övertygar inte. 1X känns därför bra.

12. Luton – Millwall, 1X

Luton har tagit Championship med storm den här säsongen och infinner sig numer på en tredjeplats i tabellen med en fin form i bagaget. Någon direktplats till PL lär det inte bli men kvalspelet bör man lösa. 1X känns bra mot ett Millwall som har en vinst på de fyra senaste omgångarna.

13. BK Häcken – AIK, X2

Allsvenskan är tillbaka och som vi har längtat, AIK är en av tre favoriter till guldet och Häcken är som alltid ett otroligt klurigt motstånd med en fin höjd. Vi klickar in X2 då AIK har en betydligt stabilare defensiv. Kollektivet är dessutom lite starkare.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se